Valikko Sulje

Pentikäinen auttaa autokolhuissa

Pentikäisellä auto laitetaan taas kuntoon, olipa kyseessä rytistynyt pelti tai rikkoutunut lasi.

Syksyllä ja alkutalvesta illat pimenevät ja kelit huononevat. Kun autoon tulee isompaa tai pienempää kolhua kolarin tai ilkivallan johdosta, tarjoaa Kolarikorjaamo Pentikäinen kattavat korjauspalvelut.

Kuopion Likolahdessa toimiva kolarikorjaamo ja automaalaamo Pentikäinen tarjoaa korikorjaamiseen ja maalaamiseen liittyvät palvelut sekä tuulilasien korjaukset ja vaihdot kaikille automerkeille ja -malleille.

Turvallisuutta laadukkaalla tuulilasilla

Kiveniskemistä tulleet pikkusäröt voidaan lähes poikkeuksetta korjata huomaamattomiksi ja samalla estää vaurioiden laajeneminen. Mutta jos tuulilasi on haljennut tai kokonaan hajonnut kolarissa, mennyt naarmuiseksi tai samentunut, kannattaa tuulilasi vaihtaa uuteen.
– Awux-korjaamona käytämme laadukkaita Saint-Gobain-laseja, jotka ovat pääosin samoja tuotteita kuin autovalmistajien alkuperäisosat, Joonas Pentikäinen kertoo ja muistuttaa korjaamon palvelevan muissakin kuin kolaritapauksissa.

Ilkivalta uhkana syyspimeillä

– Ikävä kyllä syksyisin iltojen pimetessä ilkivalta lisääntyy ja autoille tehdään konnuuksia. Tyypillisimmin naarmutetaan pintaa, rikotaan peilejä ja hypitään konepelleillä. Nämäkin korjataan meillä ja homma hoituu avaimet käteen-systeemillä aina vakuutusyhtiöiden kanssa asiointia myöten. Teemme vahinkotarkastukset ja vauriokorjaukset kaikille vakuutusyhtiöille. Apu on lähellä auton merkistä tai vakuutusyhtiöstä riippumatta, Pentikäinen lupaa.

Kolarikorjaamo
Pentikäinen/
Automaalaamo Kari
Pentikäinen

Likolammentie 4, 70460 Kuopio
puh. 050 552 0310 Kari
017 261 8252 Joonas
ma – pe 7.30 – 16
kari.pentikainen@dnainternet.net
www.automaalaamopentikainen.com
www.awux.fi