Valikko Sulje

Pentikäiselle lisätilaa Likolahdessa

Merja ja Kari Pentikäisen kevät ja alkukesä on mennyt päivätöiden ohella asuinrakennuksen muutostöissä. Tämä kuva otettiin remontin keskellä, mutta kesällä tiloissa palvellaan jo asiakkaita.

Kuopion Likolahdessa toimiva kolarikorjaamo ja automaalaamo Pentikäinen tarjoaa korikorjaamiseen ja maalaamiseen liittyvät palvelut sekä tuulilasien korjaukset ja vaihdot kaikille automerkeille ja -malleille. Monipuolisen yrityksen nykyiset toimitilat ovat saavuttaneet jo vuosia sitten täyden käyttöasteen.

Lisäneliöitä läheltä

Tälle kesälle on valmistumassa 245 neliömetriä lisää työskentely- ja konttoritilaa. Kari Pentikäinen kertoo lisätilojen järjestyneen lähempää kuin alun perin osasi ajatellakaan.
– Korjaamon pihapiirissä on tiilinen omakotitalo, missä perheemme aikoinaan itse asui ja jossa sittemmin on ollut vuokralaisia. Nyt päätimme kuitenkin tehdä taloon perusteellisen remontin, missä purimme kaikki ylimääräiset väliseinät ja avasimme molempiin päihin leveät ovet. Saimme läpiajettavan hallin, missä vaikkapa vahinkotarkastukset on hyvä suorittaa omissa tiloissaan.
Tuulilasikorjaamo muuttaa sekin uusiin tiloihin, kuten myös töiden vastaanotto ja konttori.
– Uusien tilajärjestelyjen myötä voimme parantaa palvelujamme entisestäänkin, Pentikäinen lupaa.

Kolarikorjaamo Pentikäinen/
Automaalaamo Kari Pentikäinen

Likolammentie 4
70460 Kuopio
Kari 050 552 0310
Joonas 017 261 8252
ma – pe 7.30 – 16
kari.pentikainen@dnainternet.net
www.automaalaamopentikainen.com
www.awux.fi