Valikko Sulje

Pidä rakkaastasi huolta

Jenny (vas.) ja Laura saavat autosi hohtamaan.

Kaiken se kestää ja on uskollisesti mukana niin arjessa kuin juhlassa. Miksipä et siis tarjoaisi erityishemmottelua autollesi?

Keraaminen pinnoite suojaa autosi maalipinnan muun muassa hiekalta, pieltä, suolalta, saasteilta ja lämpötilan vaihteluilta. Pinnoitettua autoa ei tarvitse vahata ja sen puhtaanapito helpottuu.
– Innokemin pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetty maalipinnan Ceramic 2000 UHTFT -suojapinnoite on korkeakiiltoinen ja likaa hylkivä. Kestävällä pinnoitteella on kolmen vuoden takuu, joten se antaa autollesi pitkäkestoisen suojan, Auto Hohteen Jenny Koponen kertoo.
Myös KochChemien nanopinnoite antaa auton maalipinnalle pitkäkestoista kiiltoa ja kestävyyttä. Reaktiivinen kestopinnoite sitoutuu lakkapintaan ja on erittäin vastustuskykyinen kemikaaleille, UV-säteilylle ja mekaaniselle kulutukselle.
Hän muistuttaa, että auton pintojen käsittelyyn tarvitaan oikeat, laadukkaat tuotteet ja ammattiosaaminen. Harrastelija voi huonoimmassa tapauksessa saada aikaan isojakin vahinkoja.
– Kullekin autolle ja eri materiaaleille sopivat omat tuotteensa. Esimerkiksi pien- ja raudanpoistoon tarvitaan omat aineet. Meiltä hyllystä löytyy laajat varastot tuotteita, sopivat joka autoon ja tilanteeseen.

Nahkapinnat kuntoon

Auto Hohteen ammattilaisten käsissä onnistuvat myös muut auton hemmotteluhoidot hellävaraisesta pesusta ja vahauksesta aina hapettumat ja naarmut poistavaan myllytykseen asti.
Myös auton nahkaiset sisustat kaipaavat säännöllistä huoltoa ja ehostusta. Suurin osa nahoista on korjattavissa ja Colourlockin laatutuotteilla pienet kulumat, halkeamat, reiät ja viillot saadaan elvytettyä kuntoon.
– Säännöllisellä puhdistuksella sekä hoitoaineilla nahkaosat säilyvät hyvännäköisinä ja uuden veroisina pitkään.

Auto Hohde J.Koponen

Väliköntie 4, 70700 Kuopio
puh. 040 589 4890
ma – pe 8 – 16
www.autohohdekoponen.fi