Valikko Sulje

Pidämme huolta autostasi

Laura Puntila saa avaimet Teemu Tiitiseltä, ajopeli on huollettu ja matka jatkuu taas turvallisesti.

Atoy Autohuolto panostaa moderniin huoltamotoimintaan ja monipuolisiin autoilijan palveluihin ympäri vuoden. Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu yhdistettynä ammattitaitoon ja monipuolisiin oheispalveluihin on tehnyt siitä autoilijan luottokorjaamon Kuopiossa ja kauempanakin.

Kuopion Atoy Autohuolto löytyy Kuopion Kolmisopesta. Kattavat autohuolto- ja korjauspalvelut kaikille automerkeille tehdään valmistajien ohjeiden mukaisesti. Huollon jälkeen auton takuu pysyy voimassa ja työlle annetaan aina takuu.

Tehokasta täsmähuoltoa

Tärkeä osa Atoy Autohuollon palvelukokonaisuutta on huomioida myös asiakkaan arjen sujuvuus autohuollon aikana. Vaikka huolto- tai korjaustoimet kestäisivät, ei arki katkea ja matka jatkuu sijaisautolla.
Myös ajanvaraus sujuu netin kautta helposti ilman jonotusta puhelimessa ja huollon aikatauluista ja mahdollisista lisätöistä ollaan aina ajan tasalla.
Meidät on helppo tavoittaa ja asiakkaan tarpeisiin tartutaan välittömästi. Kiireisen tapauksen sattuessa ongelma pyritään ratkaisemaan mahdollisimman nopeasti ja varauskalenteri pidetään aina tarkasti ajan tasalla. Sama tarkkuus pätee myös kustannusarvioihin, asiakas on aina selvillä mitä tehdään, miksi ja mitä osat ja työ maksavat. Työnjohtaja Teemu Tiitinen kertoo hyvän palvelukokonaisuuden elementeistä.
– Vianmääritykset tehdään ajanmukaisilla diagnosointilaitteilla, pelkällä näppituntumalla ei toimenpiteisiin ryhdytä olipa kyseessä mikä automerkki tahansa. Myös laajat rengaspalvelut ovat osa palveluitamme, nytkin rengashotellissamme talvehtii noin 170 rengassarjaa kesää odottamassa. Teemme renkaidenvaihdot joustavasti ja kausisäilytys tekee osaltaan rengasasiat asiakkaalle vaivattomiksi.

Kanta-asiakkuus perustuu luottamukseen

Pitkäaikainen asiakas Laura Puntila tuo autonsa Atoy Autohuoltoon, olipa kyseessä tavallinen määräaikaishuolto, rengasasiat, pikkuvian korjaus tai isompi remontti.
– Olen käyttänyt Atoy Autohuollon palveluja niin pitkään, kuin olen omistanut auton eli vuodesta 2010. Erittäin hyvä ja luotettava asiakaspalvelu on tehnyt vaikutuksen alusta asti. Huoltoon kuuluva sijaisautopalvelu, nettiajanvaraus ja tekstiviesti-ilmoitukset huollon kustannuksista ja valmistumisesta ovat tätä päivää ja kiireisen arkeni pelastus. En menisi minnekään muualle autoni kanssa, Laura kommentoi.

Vianmäärityksen tekeminen langattomalla järjestelmällä on asentaja Nico Kasuriselle tuttua hommaa ja päivittäistä rutiinia. Tätä järjestelmää käytetään apuna lähes jokaisen auton kohdalla mahdollista vikaa diagnosoitaessa.

Atoy Autohuolto

Kolmisopentie 18, 70780 Kuopio
Puh. 010 232 8507
ma – pe 7.30 – 17.00
kolmisoppi@atoy.fi
www.atoyautohuolto.fi