Valikko Sulje

Puhtaalla autolla turvalliseen talveen

Siistit sisätilat lisäävät paitsi matkustusmukavuutta, myös turvallisuutta, Jenny Koponen muistuttaa.

Keraaminen pinnoite antaa auton maalipinnalle kestävän suojan moneksi vuodeksi. Se kannattaa laittaa syksyllä, koska silloin pinnoitteesta saa täyden hyödyn heti. Myös auton sisäpesu kannattaa tehdä ennen talvea.

Auto Hohde Kuopio Kauppapaikka Birgerissä puhdistaa ja suojaa autot kuuden vuoden kokemuksella. Autojen pesun lisäksi tarjolla on kestäviä kova-
vahauksia, autojen sisäpuhdistusta, myllytystä eli maalipinnan koneellista kiillotusta sekä erilaisia kestopinnoitteita.

Pinnoitteella kestävä suoja

Syksyn vaihtelevat kelit, kura, loska ja myöhemmin talvella maantiesuola kuluttavat suojaamatonta maalipintaa ja nopeuttavat myös ruostumista. Pinnoitteen vaikutusaika kannattaa laskea niin, että siihen mahtuu mahdollisimman monta talvikautta.
– Kuopiolaisen Innokemin tuotemerkki Inno Ceramic 2000 UHTFT on todella luja keraaminen maalipinnan suojapinnoite, joka suojaa korroosiolta sekä enimmiltä lumiharjan aiheuttamilta naarmuilta. Pinnoitteelle annamme peräti kolmen vuoden takuun, eli vähintään kolmeksi talveksi maalipinta on suojassa normikulumiselta, yrittäjä Jenny Koponen kertoo.

Sisäpuhdas auto on turvallisempi

Sisätiloiltaan puhdas auto on siisti ja tyylikäs. Usein unohtuu, mikä merkitys puhtaudella on myös ajoturvallisuudelle. Syksyn edetessä sisäpuhdistuksella säästytään monelta ajoharmilta.
– Syksyn kirkkaat auringon ja katuvalojen vastavalot häikäisevät herkästi, jos tuulilasi on sisäpuolelta pinttyneen likainen. Samoin hiekka ja muu epäpuhtaudet lattialla ovat omiaan keräämään lunta ja jäätä pakkaskeleillä ja samalla ikkunat taas huurtuvat herkemmin. Kunnon sisäpesu oikeilla aineilla ja työtavoilla on hyvä tehdä, vaikka samalla kerralla, kun maalipinta saa kovapinnoitteen talvikelien lähestyessä, Jenny vinkkaa.

Auto Hohde J.Koponen

Väliköntie 4
70700 Kuopio
puh. 040 589 4890
ma – pe 8 – 16
www.autohohdekoponen.fi