Valikko Sulje

Rengasparissa palvelu pelaa

Heidi Remes ja Mikael Nylund ovat yrittäjäsisaruksia, jotka pyörittävät Rengaspari Oy:tä. Yritys on panostanut nopeaan palveluun ja nykyaikaisiin välineisiin.

Kun kurvaat Rengaspari Oy:n pihalle Kuopion Itkonniemenkadulla, niin sen jälkeen meno on vauhdikasta eikä turhaa odottelua ole.
Renkaiden vaihdot onnistuvat hallissa nopeasti ja muukin palvelu pelaa joustavasti. Asennusten ohella myydään uusia renkaita ja vanteita. Paikalle voi tulla ilman ajanvarausta myös sesonkina.
– Aina kannattaa tulla kysymään apua, on kyse sitten renkaiden kunnosta tai ilmanpaineista. Tulemalla paikan päälle pääsee jonotuksen mukaan omalle vuorolle, yleensä saman tien. Palvelu on nopeaa ja jouhevaa, vakuuttavat Heidi Remes ja Mikael Nylund.
Yrittäjäsisarukset vastaavat nyt jo 33-vuotiaan Rengasparin toiminnasta. Vuosikymmenten saatossa autot ovat muuttuneet.
Tänään sähköautojen ja hybridien renkaat ovat aivan jotain muuta kuin ne kapeat 1980-luvun autojen kumit. Rengasparissa vastataan nykyautojen tuomiin vaatimuksiin.
– Autojen painot ovat nousseet, renkaiden on oltava aiempaa leveämpiä, hiljaisia ja vierimisvastukseltaan matalia. Tämä vaatii meiltä omat panostukset, että rengastyöt saadaan tehtyä. Laitteisto on erilaista. Hallista on löydyttävä muutakin kuin pulttiavain. On oltava ilmanpainesensoreita ja muita tarvittavia välineitä.
Yrittäjät muistuttavat, että renkaat ovat ennen kaikkea turvallisuustekijä, johon on hyvä investoida.
– Renkaiden kunnosta ei kannata tinkiä, Heidi ja Mikael kiteyttävät.

Rengaspari Oy
Itkonniemenkatu 25, 70500 Kuopio
avoinna arkisin 8 - 17
017 261 4203, 017 263 2755
www.rengaspari.fi