Valikko Sulje

Renkaat kuntoon talveksi

Rengaskulma panostaa hyvään palveluun ja tuotevalikoimaan. Yrittäjät Mika Keinänen (vas.) ja Juha Julkunen muistuttavat, että näin syksyllä on taas aika tarkistaa talvirenkaiden ja ohjauskulmien kunto.

Taas on aika vaihtaa talvirenkaat alle ja pistää ohjauskulmat kuntoon. Kuopiossa tämä käy kätevästi Rengaskulmalla, joka lupaa asiakkailleen parasta paikallista palvelua.
Rengaskulmalla on myös laaja tuotevalikoima. Henkilö- ja pakettiautoihin sekä moottoripyöriin renkaat ja vanteet löytyvät yleensä suoraan hyllystä.
Palveluihin kuuluvat myös renkaiden tasapainotus, korjaus ja ohjauskulmien säätö ja kausisäilytys.
Rengaskulma on palvellut asiakkaitaan Kuopion Liipasintiellä 10 vuotta. Viimeiset viisi vuotta vetovastuussa ovat olleet Juha Julkunen ja Mika Keinänen, joilla molemmilla on pitkä kokemus rengasalasta.
– Olemme nykyaikainen ja täyden palvelun rengasliike. Esimerkiksi ohjauskulmien säätöön löytyy erikoisosaamista ja -laitteet, yrittäjät kertovat.

Joustavaa palvelua jonottomatta

Näin syksyllä on talvirenkaiden vaihdon aika. Rengaskulmassa se onnistuu edullisesti ja vastuullisesti.
Myös renkaiden kunto on syytä tarkistaa ajoissa. Huonokuntoiset renkaat ovat turvallisuusriski liikenteessä ja varsinkin sateella.
– Jos ei itse ymmärrä asian päälle, niin meille voi kurvata ennen pidempää reissua ja tarkistuttaa renkaiden kunto. Ja olemme muutenkin läsnä, jos on jotain kysyttävää rengasasioista.
Talvirenkaiden sesonki tuplaa yrityksen henkilöstömäärän viidestä kymmeneen. Näin asiakkaita pystytään palvelemaan kiireessä jopa samana päivänä.
Palvelu onkin Rengaskulman toiminnan lähtökohta.
– Tavoite on, että asiakkaan on mukava tulla meille käymään. Parhaiten se käy, kun varaa ajan soittamalla, sähköpostilla tai käymällä paikan päällä. Näin saa palvelun omalla ajalla joustavasti ja jonottamatta.

Rengaskulma

Liipasintie 3, 70460 Kuopio
puh. 017 262 3133, fax. 017 626 431
ma - pe 8 – 17,
sesonkiaikana myös la 9 - 13
rengaskulma@gmail.com
www.rengaskulma.com