Valikko Sulje

Täyden palvelun autopesula

Savon Autopesu puhdistaa ja suojaa ajoneuvon kuin ajoneuvon sekä sisältä että ulkoa, Sanni Haimila, Marko Ketola, Luukas Soininen ja Ritva Ketola lupaavat.

Auto on usein hinnakas investointi, mutta hyvällä huolenpidolla niin uuden kuin käytetyn auton arvo säilyy paremmin. Pesemisen ja vahaamisen ohella käyttöikää voi pidentää myös erilaisilla pinnoituksilla ja teippauksilla.

Savon Autopesu Kuopion Haapaniemellä tarjoaa kattavan palvelun kaikenlaisten ajoneuvojen ulko-, sisä- ja moottoritilojen puhtaanapitoon ja pintojen suojaamiseen. Ritva ja Marko Ketola aloittivat yrittäjinä elokuussa 2022 aiemmin Autopesula Rissaselle kuuluneissa tiloissa Tehdaskadulla.

– Peruspalvelumme on auton ulkopintojen pesu, joka voi tarpeen mukaan sisältää esimerkiksi shampoopesun tai pien tai raudan poistoa. Lisäksi teemme erilaisia vahauksia, kiillotuksia ja pinnoitteita. Uutena palvelunamme on auton lasien tummennukset Globalin kalvoilla, ajovalojen kalvotukset sekä kaikenlaiset teippaukset, myös koko auton yliteippaukset. Kaikki tehdään mitä asiakas pyytää, sillä olemme täyden palvelun paikka.

Auton sisäsiivouskin suoritetaan asiakkaan haluamalla perusteellisuudella. Yhdelle riittää pintojen pyyhintä ja mattojen imurointi, toinen haluaa että viimeinenkin koirankarva tai hiekanjyvä imuroidaan pois. Savon Autopesussa hoituvat nämä ja kaikki siltä väliltä. ja myös esimerkiksi verhoilujen pesu, hajunpoisto ja suojakäsittely.

– Sisustusmateriaaleja on yhtä paljon kuin automerkkejäkin. Siksi sisäosien siivoamisessa saa olla tarkkana. Meiltä onnistuu kaikenlaisten verhoilujen puhdistus, hajunpoisto ja suojakäsittely.

  

Varsinkin uusien autojen sisustuksissa on paljon yksityiskohtia. Niiden perusteellinen puhdistaminen vaatii erikoistyökaluja.

Kaiken kattava palvelu

Marko ja Ritva Ketola kertovat heidän työnsä olevan jatkuvaa itsensä haastamista. Siinä pärjää, kun on palo kehittää ammattitaitoaan koko ajan paremmaksi uusia menetelmiä ja materiaaleja etsien.

– Olen tehnyt näitä hommia parikymmentä vuotta, mutta kipinä on säilynyt, koska tässä näkee työnsä jäljen. Lisäksi jokainen auto on erilainen. Vaikka pistettäisiin kaksi mustaa autoa vierekkäin, eivät ne silti ole samanlaisia, Marko sanoo.

Yrittäjäpariskunta suhtautuu työhönsä siis intohimoisesti. Ammattilaisen silmällä he osaavat jokaisen auton kohdalla arvioida, mitä sille olisi kannattavaa ja järkevää tehdä.

– Asiakaslupauksemme on, että kaikki meidän tekemisemme perustuu laatuun. Kaikki työt tehdään aina viimeisen päälle ja pyrimme joka kerta myös ylittämään asiakkaan odotukset. Meille voi tulla millaisen asian kanssa tahansa, vaikka poistattamaan häiritsevän pikku naarmun auton kyljestä, Ritva ja Marko Ketola lupaavat.

Savon Autopesussa kaikki työt viimeistellään huolella.

 

Ritva Ketola saa niin uuden kuin vanhan auton kiiltämään. 

Savon Autopesu Oy

Tehdaskatu 10, 70620 Kuopio
puh. 010 4199 282
tehdaskatu@savonautopesu.fi
www.savonautopesu.fi