Valikko Sulje

Turvallisuutta talvikeleille

Rengaspari on jo 33 vuotta toiminut itsenäinen perheyhtiö, jonka yrittäjinä ovat sisarukset Heidi Remes ja Mikael Nylund.

Kunnolliset talvirenkaat ovat auton tärkein turvallisuusvaruste. Rengaspari myy niin premium- kuin budjettiluokan renkaat alle asennettuina. Samassa talossa on myös rengashotellipalvelut.
Talvirenkaiden pakollinen käyttöaika, kelien sitä vaatiessa, kestää marraskuun alusta maaliskuun loppuun. Nastarenkaitakin saa käyttää myös maaliskuun jälkeen, jos sää tai keli sitä edellyttävät.
– Talvirenkaat pitää laittaa ajoissa alle. Renkaiden kunto on syytä tarkistaa samalla, sillä talvirenkaiden urien vähimmäissyvyydeksi suositellaan neljää millimetriä. Niin sanottu sakkoraja on kolme milliä, Rengasparin Mikael Nylund muistuttaa.
Heidi Remes korostaa, että ilmanpaineiden pitää olla oikeat. Ne on syytä tarkistaa kuukauden välein ja lisäksi myös silloin, kun ulkoilman lämpötila muuttuu reippaasti.

Merkkejä eri hintaluokissa

Nokialta on tullut uusi Hakkapeliitta 10 -nastarengas. Muita Rengasparin myymiä premium-merkkejä ovat esimerkiksi Michelin ja Continental. Myös niin sanottuja budjettirenkaita on tarjolla useita eri merkkejä.
Sähköautoissa käytetään monesti kitkarenkaita tai erikoisvaimennettuja renkaita. Hiljaisen auton rengasäänet halutaan mahdollisimman hiljaisiksi.
Rengaspari tekee henkilö- ja pakettiautojen renkaiden vaihdot ja tasapainotukset nykyaikaisin laittein ajanvarauksella tai jonojärjestyksessä. Toiminnan tunnusmerkkejä ovat edulliset hinnat ja nopea palvelu.

Rengaspari Oy

Itkonniemenkatu 25, 70500 Kuopio
017 261 4203, 017 263 2755
ma – pe 8 – 17
sesonkiaikoina myös la 9 – 14
www.rengaspari.fi