Valikko Sulje

Tuulilasit kuntoon Pentikäisellä

Kari Pentikäinen ja Joonas Pentikäinen tuntevat tuulilasinvaihdon salat.

Kolarikorjaamo ja automaalaamo Pentikäinen eli Awux Kuopio tarjoaa kaikki korikorjaamiseen ja maalaamiseen liittyvät palvelut. Palveluun kuuluvat myös ilmastoinnin huollot sekä tuulilasien korjaukset ja vaihdot kaikille automerkeille ja -malleille.
– Kiveniskemät ja niistä tulleet pienet säröt voidaan lähes poikkeuksetta korjata huomaamattomiksi ja samalla estää vaurioiden laajeneminen. Usein on viisainta vaihtaa koko tuulilasi, jos se on särkynyt kolarissa, saanut ison halkeaman tai ajan myötä kuluessaan samentunut ja naarmuuntunut. Me Awux-korjaamot käytämme Saint-Gobain-laseja, jotka ovat pääosin samoja tuotteita kuin autovalmistajien alkuperäisosat, Joonas Pentikäinen kertoo ja muistuttaa että Pentikäisellä tehdään tuulilasin vaihdon yhteydessä myös tarvittavat kalibroinnit.
– Erilaisten kameran tai tunnistimien pohjalta toimivien järjestelmien kalibrointi on tarpeen vaikkapa kolarikorjauksen tai tuulilasin vaihdon yhteydessä. Järjestelmien toimivuus on tärkeä turvatekijä moderneissa autoissa, Joonas Pentikäinen muistuttaa.

Kolarikorjaamo Pentikäinen/
Automaalaamo Kari Pentikäinen

Likolammentie 4, 70460 Kuopio
puh. 050 552 0310 Kari
017 261 8252 Joonas
ma – pe 7.30 – 16
kari.pentikainen@dnainternet.net
www.automaalaamopentikainen.com
www.awux.fi