Valikko Sulje

Ammattitason työkalut puutarhatöihin

Myymäläesimies Timo Lievonen ja yritysmyyntipäällikkö Petri Määttä suosittelevat rakennustöihin sekä kesän puutarha- ja pihahommiin Makitan korkealaatuisia työkaluja.

Kuopion Pultti on erityisesti ammattiasiakkaille suunnattu työkalujen ja kiinnitystarvikkeiden erikoisliike, josta löytyvät myös laadukkaat työvaatteet ja turvajalkineet vaativiin olosuhteisiin. Uusin tulokas merkkiedustusten joukossa on japanilainen Makita, jonka valikoimassa ovat myös laadukkaat, akkukäyttöiset puutarhatyökalut.

Makita tuli viime syksynä täydentämään Kuopion Pultin laadukasta merkkivalikoimaa. Jo yli 100 vuotta toiminut japanilainen Makita on yksi maailman johtavista akku- ja sähkötyökalujen valmistajista ja tuotemerkkinä toiminut Suomen markkinoilla vuodesta 1979 alkaen.

Makitalla puutarhaan ja rakennusprojektiin

– Makitan jälleenmyyjän status on meille jälleen yksi askel kohti entistä parempaa asiakaspalvelua. Makita valikoi tarkoin missä sen laitteita myydään. Kuopiossa vastaamme erityisesti ammattiasiakkaiden tarpeisiin,
mutta palvelemme ilolla myös laatutietoisia kuluttaja-asiakkaita, myymäläesimies Timo Lievonen kertoo.
Tälle kesälle Kuopion Pultin varastovalikoimaan ovat rakennusalan laitteiden lisäksi tulleet myös Makitan akkukäyttöiset puutarhatyökalut: ruohonleikkurit, ketjusahat, ruohotrimmerit, pensasleikkurit ja lehtipuhaltimet. Kätevästi samoilla akuilla ja latureilla voi käyttää myös yli 200 muuta akkutoimista Makita-laitetta aina porakoneesta kahvinkeittimeen ja kylmälaukusta robotti-imuriin.

Akkukoneet valtaavat myös puutarhan

Akkukoneet ovat viimeisien vuosien aikana vallanneet yhä enemmän asemaa myös puutarhoissa. Johdottomuus, keveys, pakokaasuttomuus ja hiljaisempi käyntiääni luovat käyttömukavuutta.
– Ennakkoluulot ovat alkaneet karista sitä mukaa kun akkuteknologian kehitys ja hiiliharjattomien moottorien energiatehokkuus ovat mahdollistaneet akkulaitteille saman suorituskyvyn kuin vastaaville polttomoottorikoneillekin. Akkukoneiden kanssa myös polttoaineiden kanssa läträäminen jää pois ja laitteet käynnistyvät nappia painamalla, Lievonen kertoo.

Kolmen vuoden takuurekisteröinti

Makita tarjoaa maahantuojana asiakkailleen ylimääräisen, laajennetun kolmen vuoden takuun, jonka saa rekisteröimällä laitteen. Kuopion Pultin asiakaspalveluun kuuluu varmistaa, että kolmen vuoden takuun mahdollistava rekisteröinti ei jää vahingossakaan asiakkaalta tekemättä.
– Kuopion Pultilla Makita-laitteen ostajan ei tarvitse huolehtia itse takuurekisteröinnistä. Teemme sen aina automaattisesti asiakkaan puolesta, eli mukaan lähtee poikkeuksetta kolmen vuoden takuulla varustettu laatutyökalu.

Asiantuntemusta, palvelua ja laaja varasto

Laadukkaan ja kattavan merkkiedustusvalikoimansa lisäksi Kuopion Pultti tunnetaan erityisesti asiantuntevasta ja laadukkaasta palvelustaan sekä laajasta varastostaan.
– Meillä kaikissa tuoteryhmissä on omat vastuuhenkilönsä ja koulutettu henkilökunta. Tuotetiedon on oltava kunnossa ja ratkaisut asiakkaan tarpeisiin nopeasti löydettävissä. Ammattiasiakkaan aika on rahaa, vastaamme tähän tarpeeseen laajan varastomme mahdollistamalla nopealla saatavuudella. Hyllytuotevalikoimamme sisältää jo noin 30 000 eri tuotenimikettä, jonka lisäksi isoista ketjutoimijoista poiketen myös tilaamme ja toimitamme tuotteita asiakkaillemme aina kysynnän ja tarpeen mukaan, Timo Lievonen linjaa.

Kuopion Pultti
Kolmisopentie 18 B, 70780 Kuopio
puh. 044 700 7580
ma – pe  06.30 – 16.30
la suljettu
kuopion.pultti@pulttiketju.fi
www.kuopionpultti.fi