Valikko Sulje

Asiakaslähtöistä asunnonvuokrausta

Asunnonvuokrauksen ammattilaiset yhdessä: Johanna Backman (vas.), Jana Golovinskaia, Niina Kettunen, Satu Niskanen, Tino Penttinen ja Iina Ruuskanen ja edessä toimitusjohtaja Pia Helkiö.

Asiakaslähtöinen OVV Asuntopalvelut Kuopio tarjoaa ammattitaitoista asuntojen vuokrauspalvelua sijoittajille ja vuokranantajille sekä vuokra-asuntoa etsiville asiakkaille. Yritys on toiminut Kuopiossa vuodesta 1999. Vuosi sitten liiketoiminta siirtyi Isarvo Koti Oy:lle

Välitämme vuodessa noin 850 vuokra-asuntoa ja asiakkaana meillä on noin 2 000 yksityistä sijoittajaa, yritystä, yhteisöä ja taloyhtiötä. Palvelupalettimme on hyvin laaja paljon kattavasta perusvälityksestä vuokrantakaukseen ja erittäin suosittuun Kokonaispalveluun, toimitusjohtaja Pia Helkiö kertoo.

Helkiö toimii myös Suomen Vuokranantajat ry:n Pohjois-Savon aluepäällikkönä. Hän järjestää vuokranantajille erilaisia luento- ja koulutustilaisuuksia, joissa jaetaan hyödyllistä tietoa vuokranantajille ja verkostoidutaan.

OVV Kokonaispalvelu on saanut suuren suosion. Kokonaispalveluuun kuuluvat peruspalvelujen lisäksi täysi vuokratakuu, yhteydenpito vuokralaiseen, perusteelliset asunnon alku- ja lopputarkastukset, yhteenvedot verotusta varten eli asunnon vuokraamispalvelut alusta loppuun. Palvelun hinta on viisi prosenttia kuukausivuokran määrästä.

– Tämä palvelu mahdollistaa vuokranantajalle rauhalliset unet, koska me huolehdimme kaikki vuokrasuhteeseen liittyvät asiat hänen puolestaan

– Vuokrasopimuksen teon lisäksi autamme ja neuvomme vuokranantajaa koko vuokrasuhteen ajan. Asiakkaamme arvostavat tällaista palvelua, sillä meitä on helppo lähestyä.

Kysyttyjä ovat hyväkuntoiset, siistit vuokra- asunnot, joiden vuokrataso on oikea ja sijainti hyvä. Kerrostaloasuntojen lisäksi myös omakotitalojen ja rivitaloasuntojen suosio on selvästi kasvanut.

OVV asuntopalvelut Kuopio

Isarvo Koti Oy
Asemakatu 26
70100 Kuopio
puh. 017 363 5566, 044 363 5561
ma – pe 10 – 16
kuopio@ovv.com
Facebook OVV Asuntopalvelut Kuopio