Valikko Sulje

Askartelukulma palvelee uusissa tiloissa

Askartelukulma juhlistaa 45-vuotissynttäreitään uusissa tiloissa H-talossa. Kuvassa Terhi Matikainen, Mikko Matikainen, Johanna Lappalainen, Anette Bolodin ja Hanna-Kaisa Matikainen.Askartelu- ja taidetarvikkeiden erikoisliike avasi ovensa uusissa tiloissa H-talossa tammikuun alussa.

– Täällä on tilaa ja valoa, ja olemme ydinkeskustassa ihmisten äärellä. Uusia asiakkaita onkin löytänyt jo ilahduttavan paljon meille asioimaan. Paikka on vilkas ja parkkitilaa löytyy runsaasti niin Minnasta kuin torin alta, Hanna-Kaisa Matikainen kertoo.

Askartelukulma tunnetaan laadukkaista taidetarvikkeistaan ja monipuolisesta askartelutarvikkeiden valikoimasta. Perinteikäs perheyhtiö viettää tänä vuonna 45. juhlavuottaan.

– Toivottavasti pääsemme juhlimaan avajaisten merkeissä maaliskuussa, jolloin yritys alun perin on perustettu, Terhi Matikainen kertoo.

Perinteikkyyden lisäksi Askartelukulman toimintaa muovataan koko ajan nykyajan ja koko perheen tarpeita vastaavaksi. Uudet, hyvin tavoitettavat tilat ovat osa tätä kehitystyötä.

Kehystystä vuosikymmenten kokemuksella

Taide- ja askartelutarvikkeiden lisäksi Askartelukulmasta löytyvät myös pienoismallit ja niihin liittyvät tarvikkeet sekä kehystyspalvelu. Mika Matikainen on tehnyt kehystyksiä jo 30 vuoden ajan, joten kokemusta ja ammattitaitoa löytyy. Kehyksiin pistetään niin taide, valokuvat kuin vaikka pelipaidatkin. Valikoimaa täydentävät ripustusjärjestelmät ja valmiskehykset.Askartelukulman monipuolinen tuotetarjonta löytyy myös verkkokaupasta. – Halutessaan ostokset voi tehdä myös verkkokaupassa ja noutaa tästä myymälästä, Matikaiset muistuttavat.

Askartelukulma

Haapaniemenkatu 20, 70110 Kuopio
ma – pe 10 – 18, la 10 – 15
puh. 017 368 0707
http://www.askartelukulma.fi/