Valikko Sulje

Asumismukavuuden napakymppi

Työnjohtajat Lauri Vehniäinen ja Jukka-Pekka Ruotsalainen jäivät tällä kertaa asennusporukkaan leikkimielisessä ”Napakympissä”. Eveliina Smolander valitsi mukaansa Toshiba-ilmalämpöpumpun.

Moderni ilmalämpöpumppu vähentää tuntuvasti lämmityskustannuksia ja lisää kodin asumismukavuutta ympäri vuoden. Ekologisen ja energiatehokkaan ilmalämpöpumpun hankinnalle ja asennukselle talvi ei ole este tai edes hidaste, mieluumminkin päinvastoin.

Savon LVI-talon palveluihin kuuluvat LVI-urakat, -suunnitelmat ja -huoltopalvelut. Todella laaja valikoima LVI-alan tarvikkeita ja varaosia löytyy yrityksen Tehdaskadun liikkeestä suoraan hyllystä. Modernit ilmalämpöpumput ovat tärkeä osa yrityksen palvelukokonaisuutta: ilmalämpöpumppuja myydään, asennetaan ja huolletaan ympärivuotisesti. Savon LVI-talo on Toshiban jälleenmyyjä, ja huippumerkin valikoimasta löytyvät sopivat mallit eri tarkoituksiin.

Kustannustehokkuutta ennakoinnilla

Savon LVI-talon toimitusjohtaja Heikki Luomi kertoo, että asianmukainen asennustyö varmistaa laitteen toimimisen moitteetta ja tehokkaasti. Ilmalämpöpumpun asennus on aina luvanvaraista työtä, kuka tahansa ei saa pumppua asentaa. Savon LVI-talon asentajat ovat TUKESin hyväksymiä, kokeneita ja ammattitaitoisia kylmälaiteasentajia.
Kuten kaikessa muussakin erikoisosaamisessa, ammattilaisten allakat täyttyvät epätasaisesti ja ruuhkia syntyy helposti. Menneen kesän hellejakson kysyntäpiikki oli hyvä esimerkki siitä, että ennakointi on kuluttajalle rahanarvoinen asia.
– Tilaamalla ilmalämpöpumpun ajoissa, vaikkapa nyt alkutalven lähestyessä tai alkuvuodesta, ovat toimitusajat huomattavasti ripeämmät kuin kesällä. Talvikaudelle meillä on myös kilpailukykyiset tarjoukset ilmalämpöpumpuista, ja esimerkiksi taloyhtiöille useamman laitteen yhteistilaus tuottaa nyt tuntuvat säästöt. Talvitarjousta kannattaa kysäistä, Luomi vinkkaa.

Selvää säästöä

Ilmalämpöpumpun on valinnut kotiaan lämmittämään ja viilentämään jo yli puoli miljoonaa suomalaista. Lämmityskustannukset pysyvät kurissa ja asumismukavuus on kaikkina vuodenaikoina optimaalinen. Laite on pätevä sähkölämmitteisen kodin lisälämmönlähde, mutta ilmalämpöpumpun avulla voidaan helposti ja edullisesti alentaa myös öljylämmitteisen talon lämpölaskua. Energiatehokas ilmalämpöpumppu on myös ekologinen, puolet sen tuottamasta lämmöstä syntyy uusiutuvalla energialla.
Hankkimalla ilmalämpöpumpun talvella saa noin 100 – 500 euron säästöt lämmityskuluissa jo kuluvan talven aikana ja ilmalämpöpumppu on valmiina odottamassa kesän helteitä. Ilmalämpöpumpun asennus talvella käy yhtä kätevästi kuin kesälläkin, eikä pakkaskeli ole ongelma sen enempää käytön kuin asennuksenkaan kannalta.

Savon LVI-Talo Oy

Tehdaskatu 24, 70260 Kuopio
puh. 017 279 8888
Myynti / lämpöpumput/ Erik Iskanius
puh. 044 334 8824
Asennus/huolto/Jukka-Pekka
Ruotsalainen puh. 040 484 5649
ma – pe 7.30 – 16.30
www.savonlvi-talo.fi