Valikko Sulje

Asuntovuokrauksen edelläkävijä

Vuokrauspäällikkö Jani Lapinsalo ja toimitusjohtaja Toni Tanskanen lyövät nyrkit yhteen Asunto Mandaatin logon alla, eikä sattumalta. Nyt on varmistunut, että Asunto Mandaatti laajentaa palveluvalikoimaansa kokonaisvaltaiseksi palvelutaloksi asunnon omistamiseen liittyvissä ratkaisuissa 1.4.2022 alkaen.

Kuopiolainen Asunto Mandaatti on asunnon omistamisen, ostamisen ja myymisen haasteiden moderni ratkaisija. 1.4.2022 alkaen yritys tarjoaa aivan uudenlaisen vaihtoehdon myös asunnon vuokraamiseksi.

Asunto Mandaatti tarjoaa entistä stressittömämmän tavan myydä, omistaa, vaihtaa tai vuokrata asunto. Palvelukattaus on suunniteltu tekemään asuntoasiat helpommiksi ja joustavammiksi, oli sitten kyseessä asuntoa ostava tai myyvä tai sitten sijoitusasuntonsa vuokraamista harkitseva. Varma Arvo -palvelu takaa myytävälle asunnolle asiallisen hinnan ripeälläkin aikataululla ja toimeksiannon hintaan kuuluvat stailauspalvelut tekevät sisustussuunnittelun ammattilaiset.

Asunto vuokralle helposti ja turvallisesti

Toimitusjohtaja Toni Tanskanen kertoo, että asunnon vuokralle antamista harkitaan monista syistä. Asuntosijoittaminen on Kuopiossa voimakkaan asuntorakentamisen myötä yhä yleisempää, mutta sijoitusasunnon vuokraamisessa on ollut tähän asti monenlaista hankalaksikin koettavaa.
– Me Asunto Mandaatilla tarjoamme aivan uudenlaisen toimintamallin, joka säästää rahaa, aikaa ja vaivaa kaikilta osapuolilta. Kun asiakkaallamme on asunto, jonka hän haluaa vuokralle, hän ottaa yhteyttä meihin ja riippuen asunnon koosta ja sijainnista pystymme tarjoamaan varmasti kilpailukykyisen, varman vuokran. Me hoidamme näytöt ja ilmoittelun ja etsimme sopivan vuokralaisen, jonka asunnon omistaja hyväksyy. Sen jälkeen kaikki vuokraisännyyden käytännön rasitteet hoidamme me, vuokralainen asioi vain meidän, ei asunnon omistajan kanssa. Me vastaamme avaimista, vakuuksien hallinnasta, asiakaspalvelusta ja kaikesta, mikä asumiseen vuokranantajan puolelta normaalisti kuuluu ja asiakkaamme saa sen, mitä hän haluaa eli tililleen vuokranmaksun ja aina samana päivänä, Tanskanen kertoo.

Vuokraustuki asuntosijoittajalle

Asunto Mandaatin vuokrauspäällikkönä aloittaa 1. huhtikuuta kiinteistönvälittäjä LKV, LVV Jani Lapinsalo. Hänellä on asuntokaupan ja asuntovuokrauksen parista yhdeksän vuoden kokemus Kuopion alueella. Lapinsalo näkee uudenlaisen vuokrauspalvelun tulevan todelliseen tarpeeseen.
– Asunnon vuokraamisessa on paljon sellaistakin, mitä ei aikaisemmin ole huomioitu. Esimerkiksi asuntosijoittaja ei aina halua kertoa sijoituksistaan. Meidän kauttamme vuokraaminen onnistuu täysin anonyymisti. Lisäksi nimenomaan sijoittajalle tämä tapa on varma ja helppo, takuuvuokra rullaa sovitulla tavalla ja mahdolliset vuokranmaksupulmat vuokralaisen suuntaan ratkomme me. Me huolehdimme myös asunnon kunnon tarkistuksen ja asunnon näkyvyyden eri nettikanavilla. Tähtäämme pitkiin asiakkuuksiin, se on kaikkien osapuolten etu vuokralaisesta lähtien. Hänkin saa Asunto Mandaatilta kaikki tarvittavat palvelut, Lapinsalo kertoo ja muistuttaa, että tarvittaessa myös asunnon realisointi sujuu helposti.
– Jos asuntosijoittaja lopulta päätyy realisoimaan omistamansa asunnon, Asunto Mandaatin kiinteistönvälittäjät auttavat sijoittajaa. Jos kiire yllättää, Varma Arvo -palvelumme takaa asunnosta kilpailukykyisen hinnan ja asunto on hetkessä muutettu rahaksi. Myös mahdollisesti tarvittavilla korjauksilla ja stailauspalveluilla varmistamme kaikissa vaiheissa, että asunto on parhaassa mahdollisessa iskussa joko vuokralle tai myyntiin.

Asunto Mandaatti

Puijonkatu 23
Kauppakeskus Sektori
70100 Kuopio
puh. 044 493 1182
kuopio@asuntomandaatti.fi
www.asuntomandaatti.fi