Valikko Sulje

Asuntovuokrauksen paikallinen osaaja

Kunnostettu, valoisa asunto kiinnostaa vuokralaisia, Noora Korkalainen ja Juhani Hippi esittelevät.

Kuopion Vuokrakonsultti on luotettava, paikallinen toimisto, jonka osaamiseen ja vahvaan ammattitaitoon asunnonvuokrauksessa luottavat niin kokenut kuin aloitteleva vuokranantaja sekä vuokralainen.
– Olemme ainoa kuopiolainen yksityinen vuokrausalan yritys, joka on erikoistunut pelkästään asunnonvuokraukseen ja siihen liittyvään oheistoimintaan, yrittäjä Juhani Hippi kertoo.
Vuokrakonsultti hoitaa asunnon vuokraukseen liittyvät palvelut, kuten sopivan vuokralaisen etsinnän, luottotietojen tarkistamisen, asuntojen näytöt, vuokrasopimuksen teon ja toimeksiannon asiakirjojen arkistoinnin.
Asiakkaina on yksityishenkilöitä, yhteisöjä ja sijoitusyrityksiä. Yrityksen yli 20-vuotinen osaava toiminta perustuu hyvään ja joustavaan palveluun. Lisäksi välityspalkkio on kiinteähintainen ja kilpailukykyinen.
– Nykyisessä markkinatilanteessa kannattaa muistaa, että vuokralle tarjottavan asunnon pitää olla hyvässä kunnossa. Vuokratason on syytä olla kohdallaan ja asunnon kunnon on oltava hyvä, Hippi muistuttaa.
Jos vuokrattava asunto kaipaa kunnostusta, Vuokrakonsultin kautta saa tarvittaessa myös osaavaa remonttipalvelua. Myös asuntojen siivoukset hoituvat kätevästi samalla tavoin.

Kuopion Vuokrakonsultti

Savonkatu 25
70100 Kuopio
ma – to 9 – 16.30, pe 9 – 14
puh. 040 700 9865
vkinfo@vuokrakonsultti.com
www.vuokrakonsultti.com
Myös Facebookissa