Valikko Sulje

Carlson on täyden palvelun lahjatalo

Laadukkaat padat, paistinpannut, veitset ja muut keittiön tarvikkeet ovat myös suosittuja lahjoja. Niistä on iloa saajalleen kauan, Saara Suvanto kuvailee.

Vuoden lähestyessä loppuaan saattavat lahja-asiat askarruttaa erityisesti yrityksissä. Carlson on tehnyt lahjojen hankinnan helpoksi ja stressittömäksi.

Carlsonin huikeasta valikoimasta löytyvät juuri sopivat lahjat niin asiakkaille, yhteistyökumppaneille kuin henkilökunnalle, sekä tietenkin myös kaikille muillekin joulupukille kirjoittaneille. Uudistuneen Carlsonin kaikki tuoteperheet löytyvät nyt saman katon alta torin laidan paraatipaikalta. Lahjaostoksille on helppo tulla ja todella monipuolisista valikoimista jokainen löytää sopivat tuotteet.

– Carlson on todellakin täyden palvelun lahjatalo. Olipa kyseessä kodin tuotteet, urheilu, muoti, kodinkoneet tai vaikka erävarusteet, valikoimat ovat nyt parhaimmillaan. Yksityinen kuluttaja tuntee Carlsonin perinteisesti lahjatalona, josta löytyy kaikki tarvittava. Myös yritysten lahjahaasteisiin meillä on todella toimivat ratkaisut, tuotepäällikkö Saara Suvanto kertoo.

Lahjat suoraan kotiovelle

Usein yritysten lahjapohdinnat ruuhkautuvat joulunalusaikaan, jolloin mietitään, miten muistaisi henkilökuntaa, mikä lahja sopisi yhteistyökumppaneille, tai mikä olisi kiva paketti asiakkaille.

Sama lahja ei sovi kaikille, joten olemme kehittäneet koko ajan suosiotaan kasvattavan toimintamallin. Valitsemme valmiiksi vaihtoehtoisia lahjasettejä asiakkaan asettamaan lahjakohtaiseen hintaan. Koostamme vaihtoehdot kuvineen yritykselle, joka välittää ne lahjansaajille. Lahjansaajat voivat ilmoittaa sähköpostitse suoraan meille valitsemansa lahjan ja osoitteen, johon lahja meiltä postitetaan. Tämä on erityisen vaivaton tapa hoitaa lahja-asiat, Saara Suvanto kertoo ja paljastaa millaiset lahjat ovat nyt suosituimpia.

– Kestävä ja käytännöllinen lahja on aina mieluinen. Esimerkiksi laadukas paistinpannu, veitsisarja tai keittiön pienkone ilahduttaa varmasti, samoin myös ulkoilutarvikkeet. Ja tietenkin Carlsonin lahjakortti on aina varma valinta.

Myös Pentik on nyt Carlsonin valikoimissa.

Carlson Kuopio

Haapaniemenkatu 22, 70110 Kuopio
avoinna ma – pe 9 – 19, la 10 – 17
19.11. –17.12. su 12–16
puh. 020 742 7040
www.carlson.fi