Valikko Sulje

Ihmiset tekevät kodin

Iljan Isännöintikeskus palvelee suurella sydämellä! Ylärivissä : Pekka, Erja, Tuula, Aila, Piia, Maris, Sirpa, Eeva ja Tanja. Alarivissä: Ilja ja Sami.

Ilman ihmisiä koti tai työpaikka on vain tyhjä huone. Myös Iljan Isännöintikeskus on rakentunut ihmisten yhteisellä tekemisellä.

Iljan Isännöintikeskuksen tarina alkoi vuonna 2019 yhden miehen yrityksestä. Kaksi vuotta myöhemmin 14 ihmistä työllistävä ja kahdella paikkakunnalla toimiva isännöintitoimisto on tullut vahvasti rakentamaan alalle uudenlaista, helposti lähestyttävää ja modernia palvelukulttuuria.
– Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman upeaa henkilökuntaa. Vaikka yrityksen nimessä on minun nimeni, todellisuudessa yritys olemme me kaikki, toimitusjohtaja Ilja Knuutinen kertoo.
Me-henki ja yhdessä tekeminen on tärkeä osa yrityksen toimintatapaa.
– Olemme kaikki täällä asiakkaita varten ja meillä on yhteinen tahtotila palvella heitä mahdollisimman hyvin. Jos joku onnistuu, kaikki onnistuvat, ja päinvastoin. Jos parantamisen paikka ilmenee, mietitään yhdessä, mitä voidaan tehdä paremmin. Minun tehtäväni yrittäjänä on kannatella yritystä ja henkilökuntaa.
Kun henkilökunnasta pidetään huolta ja heillä on hyvä olla töissä, näkyy se myös ulospäin asiakkaille.

Modernia ja henkilökohtaista palvelua

Juuri ihmisläheinen ja helposti lähestyttävä asiakaspalvelu on asia, josta yrityksessä halutaan pitää kiinni. Toisaalta nykytekniikka mahdollistaa sen, että monet asiat aina yhtiökokousta myöten voidaan hoitaa myös sähköisesti.
– Hoidatpa asiat mieluummin verkon kautta tai henkilökohtaisesti, olemme täällä sinua varten. Meille voi soittaa ja olla yhteyksissä missä asiassa tahansa. Isännöintiasioita pidemmällä tähtäimellä mietittäessä, otattehan meihin yhteyttä!

Iljan Isännöintikeskus Oy

Puijonkatu 27, 70110 Kuopio
Ilja Knuutinen puh. 045 231 7151
Pekka Ryhänen puh. 040 760 2522
Riistakatu 7, 74100 Iisalmi
ma – pe klo 9 – 15
info@iljanisannointikeskus.fi
www.iljanisannointikeskus.fi