Valikko Sulje

Iloisen ilmeen Kolmisoppi

Myös Kauppakeskuksen ulkoasu on uudistunut näyttävän K-nouto autokatoksen ja julkisivun päivityksen myötä. Kauppiaspari Topi ja Anni Miettinen toivottavat tervetulleiksi ostoksille.

Syksyllä 1995 avattiin Kuopion Kolmisopessa kaupungin ensimmäinen keskustan ulkopuolinen automarket. Siitä tuli moderni kauppakeskus, joka on säilyttänyt asemansa yhtenä Kuopion keskeisimmistä kauppapaikoista. Historiansa suurimman remontin myötä kauppakeskus on saanut aivan uuden ilmeen.

Kauppakeskus Kolmisopen myymälät ovat päivittäneet myymälöitään ja liiketilojaan. Nyt kun K-citymarket, julkisivu ja käytävä- sekä wc-tilat ovat uudistuneet on Kolmisoppi täysin uudistunut. Koko perheen kauppakeskuksessa asiointi on vaivatonta ja tilat ovat entistä viihtyisämmät.

Kolmisopessa lukuisissa yrityksissä asiointi on nyt entistä vaivattomampaa.

 

Uudistuneen kauppakeskuksen moderni ilme on saanut paljon positiivista palautetta.

 

Modernia tekniikkaa

Kolmisopen kauppakeskuksen yrittäjäyhdistyksen toiminnanjohtaja Mervi Narinen kertoo, että mittavin muutos koko kauppakeskuksen kannalta on talotekniikan uusiminen kauttaaltaan. Esimerkiksi valaistus on vaihdettu energiatehokkaaksi led-valaistukseksi. Myös pintoja on uusittu paljon, muun muassa lattia on hiottu ja kiillotettu.

– Sisääntulot, aula ja käytävätilat on päivitetty remontin yhteydessä viihtyisämmäksi. Käytäville on tullut uusia istuinkalusteita, akustiikkaa on parannettu, värimaailmaa on yhtenäistetty sekä käytäville luotu uutta tunnelmaa äänentoiston avulla. Asiakas- wc:t on nekin kokonaan uusittu, Narinen kertoo.

Päivittäistavaraosastolla Citymarketin uusi ilme on valoisa ja avara.

 

Citymarketin valikoimat hyvin esillä

Citymarketin käyttötavarapuolen järjestelyjä, kalusteita ja valikoimaa on niitäkin remontin yhteydessä päivitetty. Tavaratalopäällikkö Mira Potaseff kertoo, että valikoimien laajeneminen näkyy vaikkapa urheilupukeutumisessa ja kauneudenhoitotuotteissa.

– Tuotteet on nyt myös aikaisempaa selkeämmin jaoteltu, eli niin naiset, miehet kuin lapsetkin löytävät omansa vaivattomasti. Uusilla kalusteilla tuotteiden esillepano on looginen ja asiakkaan kannalta helppo. Palaute on jo nyt ollut todella hyvää, uusi ilme miellyttää kaikin tavoin, Potaseff kertoo.

  

Kauppakeskus Kolmisoppi on todellinen koko perheen kauppapaikka tavaratalopäällikkö Mira Potaseff iloitsee.

 

Kahviosta kalatiskille

Päivittäistavarapuoli on Citymarketeissa kauppiasvetoinen. Kolmisopen kauppiaina noin kaksi vuotta sitten aloittaneet Anni ja Topi Miettinen ovat hekin innoissaan uuden ilmeen saaneesta marketista.

– Perinteinen, hieno kauppapaikka ansaitsi tämän päivityksen, joka näkyy koko kauppakeskuksessa. Citymarketin päivittäispuolen pinta-ala ja valikoima on kasvanut ja osastot ovat entistä väljemmät ja tuoteryhmät selkeästi esillä. Uudistusta on suunniteltu vahvasti asiakaspalautteen pohjalta. Yksi toivottu uutuus on paljon toivottu kahvio, josta saa myös lounasta. Kokonaisuutena päivittäistavarapuolen ilme on päivittynyt ajanmukaiseksi ja ennen kaikkea entistäkin paremmin asiakkaitamme palvelevaksi, Miettiset kertovat.

Citymarketin käyttötavarapuoli on nyt entistä selkeämpi kokonaisuus ja tuoteryhmistä löytää omansa helposti.

Kauppakeskus Kolmisoppi

Kolmisopentie 1 -3
70780 Kuopio
www.kolmisoppi.fi