Valikko Sulje

Intersportin uusi ilme

Yrittäjät Milla ja Tuukka Uusitalo toivottavat tervetulleeksi tutustumaan uudistuneen Intersportin laajoihin valikoimiin.

Intersport Kuopio tunnetaan asiantuntevasta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta sekä todella laajasta valikoimasta, josta tarvitsemansa löytää niin ulkoilija kuin huippu-urheilijakin. Haapaniemenkadun liiketiloissa tehdyn remontin ja konseptiuudistuksen myötä asiointi on entistäkin vaivattomampaa.

Intersport Kuopio on palvellut asiakkaitaan samalla paikalla Haapaniemenkadulla jo 30 vuotta. Pääpaino on juoksussa, maastohiihdossa, ulkoilussa sekä seurakaupassa. Intersportista löytyvät kuitenkin asusteet, jalkineet ja varusteet myös muihin lajeihin sekä vapaa-aikaan niin kesällä kuin talvellakin.

Kuopiolaisten oma Intersport

Lokakuun lopulla Intersportiin saapuneet asiakkaat saivat huomata huomattavan muutoksen. Kassa on eri paikassa kuin ennen ja niin tekstiilit kuin jalkineetkin ovat nyt entistä paremmin esillä. Uusi ilme on osa Intersportin laajempaa kansainvälistä 2.0 -konseptiuudistusta, jonka mukaisesti myymälöitä on Keski-Euroopassa uudistettu jo muutama vuosi sitten.

Yleisilmettä on kevennetty ja materiaaleja vaihdetty maanläheisemmiksi, esimerkiksi puuta on käytetty enemmän. Intersport on nyt ilmavampi kuin aiemmin ja tämä uudistus on ensimmäisiä, jonka asiakaskin helposti huomaa kun tulee sisälle. Perusilme on pysynyt lähes samana jo kauan ja lähinnä erilaiset brändipainotukset ovat tuoneet aina pientä uutta.

– Täällä Kuopiossa uudistusta on tehty eräänlaisella hybridimallilla. Välinepuolella sukset, mailat, polkupyörät ja muut vastaavattuotteet saadaan esille parhaiten vanhalla konseptilla, mutta jalkine- ja tekstiilipuolella uusi ilme näkyy heti ovesta sisään tultua. Vaikka kyse onkin ketjun konseptiuudistuksesta, tapahtuu kaikki kunkin kaupan omassa viitekehyksessä. Intersportin liikkeiden yleisilme on samanlainen kaikissa maissa, mutta valikoimat vaihtelevat paljon. Sama pätee meilläkin, mekin uudistamme Intersport Kuopiota ensisijaisesti oman kaupungin tarpeet huomioiden. Juoksu ja ulkoilu ovat meillä keskiössä edelleen.

Uusi ilme näkyy myös tekstiilipuolella.

 

Palvelu pelaa huipuista harrastajiin

Intersport on tunnetusti nimenomaan palveleva urheilukauppa, mutta uudelleen järjestellyillä, selkeillä esillepanoilla on helpotettu myös omatoimista tuotteisiin tutustumista. Koot ja mallit löytyvät nyt lähes järjestään silmäntasalta ilman kummempia kurotteluja. Asiakaspalvelua on sitäkin suoraviivaistettu, erillistä kassahenkilöä ei enää ole vaan kaupat tehdään saman myyjän kanssa alusta loppuun. Kauppias Tuukka Uusitalo pitää laajaa valikoimaa ja aidosti hyvää varastosaatavuutta kunnia-asiana.

– Asiakkaamme arvostavat hyvää palvelua, laajoja valikoimia ja tavaran laatua, mutta myös sitä että tuotteen todellakin pääsääntöisesti saa heti mukaan. Varastomme on iso ja se pidetään ajan tasalla. Tämä on tärkeää myös seurakaupan kannalta. Kuopio on Suomen kärkipään jalkapallokaupunki, joten kyllä futiksen varuste- ja asustevalikoima täytyy olla samalla tasolla ja sama pätee myös muhin lajeihin hiihdosta salibandyyn. On tärkeää että valikoima on laadukas, laaja ja että tarvittavat tuotteet kilpaurheilijakin saa nopeasti käyttöön, Uusitalo linjaa.

 

Kenkäosastolla on mistä valita ja asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään jalkinevalinnoissa.

 

Intersport Kuopio Keskusta

Haapaniemenkatu 32, 70110 Kuopio
ma – pe klo 10 – 19, la 10 – 16, su 12 – 16
puh. 050 351 0755
kuopio@intersport.fi
www.intersport.fi