Valikko Sulje

Intersportista tekstiilit koko joukkueelle

Seura-asut luovat yhteishenkeä ja niiden pitää kestää kovaa kulutusta. Muun muassa Toivalan Urheilijat on yksi Intersportin monista yhteistyöseuroista.

Eri urheilulajien seurat sekä muut yhdistykset voivat hankkia kaikki seuratekstiilit samasta osoitteesta, tietenkin tarvittavilla brodeerauksilla tai painatuksilla varustettuna. Paikallinen urheiluliike yhteistyökumppaneineen tarjoaa kustannustehokkaan ja toimitusvarmuudeltaan kilpailukykyisen vaihtoehdon.

Seuroilla on omat vaatimuksensa yhteistyöliikkeen suhteen. Yrityksen tulee olla aktiivinen ja pystyä panostamaan seuran ja joukkueiden palveluun. Kuopion Palloseuran toiminnanjohtaja Jari Koistinen muistuttaa, että seura-asut ovat tärkeä osa seura- ja joukkueyhteisöä.
– Tarjolla tulee olla myös hyvä valikoima lajituotteita ja -tarvikkeita, koska yhteistyöliike on tärkeä linkki tuotemerkin ja seuran välissä. Pelimatkoilla liikutaan aina seura-asuissa ja ollaan ylpeitä seurasta. Osa pelaajista käyttää seura-asuja myös vapaa-ajalla ja koulussa. KuPSilla on hyvä maine valtakunnallisesti ja sen tunnuksia kannetaan ylpeinä, Koistinen painottaa.

Laatua ja toimitusvarmuutta

Vaikka seuroissa lajituotteita tarvitaan paljon, ei niiden hankinnassa voi tuijottaa pelkästään hintaa. Huonolaatuiset tuotteet aiheuttavat reklamaatioita ja sitä kautta paljon ylimääräistä työtä ja vaivaa perheelle, yhteistyöliikkeelle ja tuotemerkille. Tästä syystä on huomioitava hinnan lisäksi tuotteiden laatu. Kun puhutaan junioriseurasta, on tuotteiden hinta-laatusuhde tärkeää, mutta toimitusvarmuuttakaan ei voi unohtaa.
– Tuotemerkin on oltava riittävän suuri toimija, jotta pystymme olemaan varmoja toimitusvarmuudesta. Olisi hurja tilanne, jos pelikauden alussa ei olisi esimerkiksi peliasuja. Yhteistyö Kuopion Intersportin kanssa on toiminut hyvin myös tässä pitkittyneessä koronatilanteessa, joka on tuonut omat haasteensa tiettyjen merkkien saatavuuteen. Intersport on pitänyt niin sanottua käsivarastoa KuPS-seura-asuissa. Tämä on näinä aikoina taannut, että asuja on ollut saatavilla, kun niitä on tarvittu, Jari Koistinen kertoo.

Seurakauppa on myös verkkokauppa

Yrittäjä Tuukka Uusitalo kertoo, että seurojen kanssa tehtävä yhteistyö on perinteisesti ollut ja tulee olemaankin tärkeä osa yrityksen toimintaa.
– Vahvan urheilukaupungin Intersport haluaa olla mukana tukemassa urheilua ja liikkumista kilpasarjoista ja edustusjoukkueista junioreihin ja harrastajiin. KuPSin lisäksi teemme yhteistyötä tällä hetkellä esimerkiksi Puijon Pesiksen, Welhojen, Kuopion Reippaan ja Puijo Volleyn kanssa, vain muutaman seuran mainitakseni. Seuroja palvelemme mahdollisimman joustavasti ja verkkokauppa on siihen moderni apuväline.
Intersport Seurakaupasta voi ostaa tuotteet oman seuran sivuilta ja valikoima on aina ajan tasalla.
– Tuotteisiin voi käydä tietenkin tutustumassa myös täällä Haapaniemenkadun myymälässä. Painatuksissa ja brodeerauksissa teemme sujuvaa yhteistyötä esimerkiksi kuopiolaisen Joupet.comin kanssa. Näin pystymme reagoimaan nopeasti asiakkaiden toiveisiin ja varusteiden ei tarvitse tehdä turhia mutkia matkallaan liikkujien käyttöön, Uusitalo lupaa.

Joulukuussa oli aika valita seura-asuja myös KuPSin tulevalle kaudelle. KuPSin toiminnanjohtaja Jari Koistinen ja Instersport Kuopion yrittäjä Tuukka Uusitalo peukuttavat hyvälle yhteistyölle.

Intersport Kuopio keskusta

Haapaniemenkatu 32, 70110 Kuopio
puh. 050 351 0755
ma – pe 10 – 19, la 10 – 16, su 12 – 16
kuopio@intersport.fi
www.intersport.fi