Valikko Sulje

Jalka-analyysin kautta lenkkipoluille

Puijon Pesiksen Nestori Moisio suhtautuu jalkinevalintoihin kilpaurheilijan vakavuudella. Jalka-analyysin antama tarkka tieto auttaa valitsemaan niin treenitossut kuin virittämään piikkaritkin juuri itselle sopiviksi. Tuukka Uusitalo auttaa tulkitsemaan analyysin tuloksia.

Jo 30 vuotta samalla paikalla Haapaniemenkadulla toiminut Intersport Kuopio on jalkojensa päällä liikkuvan kuntoilijan ja urheilijan luottokumppani. Jalka-analyysin avulla tossuvalinta osuu kohdalleen ja matka jatkuu juuri sopivilla jalkineilla.

Intersport Kuopiolla on käytössä asiakkaille ilmainen FootZone -3D jalka-analyysiohjelma, joka mittaa jalat digitaalisesti ja millintarkasti. Samalla kertaa paljastuvat jalan virheasennot kuin myös jalan tarkka kokokin. Henkilökohtaisen analyysiraportin pohjalta Intersportin ammattitaitoinen henkilökunta antaa tuotesuosituksia, jotka auttavat välttämään ja hoitamaan alaraajojen vaivoja ja ennaltaehkäisemään rasitusvammoja.

Täsmätietoa liikunnan aloittajille

Yli 75 prosentilla väestöstä on jonkinasteinen jalan virheasento, kuten ylipronaatio tai supinaatio. Niiden seurauksena on usein joko lihas- ja nivelkipuja tai jopa niitäkin vakavampia ongelmia. Urheilijat ja aktiiviliikkujat tietenkin tuntevat jalkansa keskimääräistä paremmin, mutta tavalliselle kansalaiselle jalka-analyysi tarjoaa pääsääntöisesti aivan uutta tietoa.
Intersport-kauppias Tuukka Uusitalo kertoo vähintään kahdeksan kymmenestä asiakkaasta yllättyvän tuloksista.
– Tämä analyysi onkin juuri siksi hyödyllinen ja suositeltava aivan tavalliselle perusliikkujalle. Itse asiassa ihanteellinen analysoitava jalkapari kuuluu juuri sohvalta nousseelle, joka on päättänyt aloittaa liikunnan. Hän saa analyysistä ja sen suosituksista kaikista suurimman hyödyn, Uusitalo kertoo.

Ei kauppoja kokeilematta

Kymmenminuuttisen jalka-analyysin päätteeksi laite antaa omat suosituksensa pohjallisesta, tukisukista ja tietenkin kengistä ja niistä useamman hyvän vaihtoehdon. Nämä suositukset eivät kuitenkaan sido mihinkään ja tuotevalinnat tehdään yhdessä asiantuntevan henkilökunnan kanssa.
– FootZone 3D -jalka-analyysin kautta valituille pohjallisille, tukituotteille ja sukille annamme 30 päivän tyytyväisyystakuun ja rahat saa takaisin, jos ei ole tyytyväinen. Juoksukengille annamme 30 päivän vaihto-oikeuden, vaihdon voi tehdä kerran.
Analyysin tiedot asiakas saa myös sähköpostiinsa, eli niitä voi tutkia rauhassa ja palata valitsemaan tossuja myöhemmin.
– Analyysin tiedoilla, yhdistettynä asiantuntevan henkilökuntamme opastukseen, löytyy se sopivin tossupari kevään ja kesän teille ja poluille. FootBalance-pohjallisella saa lisämukavuutta ja täydellisen istuvuuden myös vaelluskenkään, hiihtomonoon ja vaikka luistimeen, Tuukka Uusitalo vinkkaa.


Analyysin tulosten perusteella valitaan sopivat pohjalliset ja lämmitetään ne muotoiluvalmiiksi. Pohjalliset muotoutuvat tismalleen oman jalan mukaisiksi.

Intersport Kuopio keskusta

Haapaniemenkatu 32, 70110 Kuopio
puh. 050 351 0755
ma – pe 10 – 19, la 10 -16, su 12 – 16
kuopio@intersport.fi
www.intersport.fi