Valikko Sulje

Kasurila Snowpark ja paljon muuta!

Huippupaikka Kasurila on koko perheen paikka, josta löytyy tekemistä kaiken ikäisille. Helppo sijainti ja kattavat oheispalvelut tarjoavat puitteet kaikenikäisille ja -tasoisille laskettelijoille.

Kansainvälistä tasoa tarjoaa Kasurila Snowpark, siihen kuuluvat Freestyle Park sekä Kids Slopestyle, jotka sisältävät useita laskulinjoja, eritasoisia hyppyreitä, aaltoja, reilejä ja pressejä. Park on suunniteltu mahdollisemman turvalliseksi ja kaikki laitteet huolletaan päivittäin. Snowparkin rakentaa saksalainen Schneestern, joka toteuttaa muun muassa talviolympialaisten lumilautailun suorituspaikat.

Lapsille oma alue

Lapsille on varattu oma rinnealue, joka sisältää mattohissin, suksikarusellin sekä Werneri-seikkailureitin ja turvallisesti suunnitellun pulkkamäen, jossa perheen pienimmät ja isommatkin pääsevät nauttimaan vauhdin hurmasta.

Hiihtokoulua kaiken ikäisille

Kasurilan hiihto-opettajat antavat yksityistunteja laskettelussa, lumilautailussa, telemarkissa ja maastohiihdossa. Wernerin hiihtokoulussa perheen pienimmät saavat hyvät opit rinteeseen.

Kasurilan rinteet sijaitsevat keskeisellä paikalla. Ylhäältä rinteiden päältä voi nähdä vanhan Viitostien, joka kulkee rinteiden edestä, näyttää toiminnanjohtaja Antti Argillander.

Välinevuokraamo ja huoltopalvelu

Laajentuneesta välinevuokraamosta löytyvät kaikki lasketteluvälineet ja lumilaudat. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta opastaa sopivien välineiden valinnassa. Välinevuokraamossa toimii myös ammattitaitoinen huoltopalvelu. Laskettelu- ja lautailuvälineiden lisäksi huoltopalvelulla on pitkä kokemus myös murtomaa- ja mäkisuksien huoltamisesta. Käytössä on kivihiomakone.

Kasurila SkiShop

Pienimuotoinen SkiShop palvelee välinevuokraamon yhteydessä. Sieltä voi ostaa hanskoja, laskettelukypäriä, laseja ja huoltotarvikkeita. Kasurilan ajankohtaiset aukioloajat löydät kasurila.com -sivustolta.

Kasurilan Hiihtokeskus

Viitonen 1920, 71800 Siilinjärvi
info: 017 461 6100
Katso aukioloajat netistä!
hiihtokeskus@kasurila.com
www.kasurila.com