Valikko Sulje

Kasurilan hiihtokeskus – Koko perheen huippupaikka!

Huippupaikka Kasurila on koko perheen hiihtokeskus, josta löytyy tekemistä kaiken ikäisille. Helppo sijainti ja kattavat oheispalvelut tarjoavat puitteet kaikenikäisille ja -tasoisille laskettelijoille.

Kansainvälistä tasoa tarjoaa Kasurila Snowpark, siihen kuuluvat Freestyle Park sekä Kids Slopestyle, jotka sisältävät useita laskulinjoja, eritasoisia hyppyreitä, aaltoja, reilejä ja pressejä. Park on suunniteltu turvalliseksi ja kaikki laitteet huolletaan päivittäin.

Lapsille oma alue

Lapsille on varattu oma rinnealue, joka sisältää mattohissin, suksikarusellin sekä Werneri-seikkailureitin ja turvallisesti suunnitellun pulkkamäen, jossa perheen pienimmät ja isommatkin pääsevät nauttimaan vauhdin hurmasta.

Hiihtokoulua kaiken ikäisille

Kasurilan hiihto-opettajat antavat yksityistunteja laskettelussa, lumilautailussa, telemarkissa ja maastohiihdossa. Wernerin hiihtokoulussa perheen pienimmät saavat hyvät opit rinteeseen.

Välinevuokraamo ja huoltopalvelu

Välinevuokraamosta löytyvät kaikki lasketteluvälineet sekä lumilaudat ja henkilökunta opastaa sopivien välineiden valinnassa.

– Meiltä vuokraat nykyaikaiset ja kokoosi sopivat Fischerin ja Amandan laskettelu- sekä Burtonin lautailuvälineet, toiminnanjohtaja Antti Argillander kertoo

Välinevuokraamossa toimii myös ammattitaitoinen huoltopalvelu. Laskettelu- ja lautailuvälineiden lisäksi huoltopalvelulla on pitkä kokemus murtomaaja mäkisuksien huoltamisesta. Käytössä on kivihiomakone.

Kasurila SkiShop

Pienimuotoinen SkiShop palvelee välinevuokraamon yhteydessä. Sieltä voi ostaa hanskoja, laskettelukypäriä, laseja ja huoltotarvikkeita. Kasurilan ajankohtaiset aukioloajat löydät kasurila.com -sivustolta.

Kasurilan Hiihtokeskus

Viitonen 1920, 71800 Siilinjärvi
info: 017 461 6100
Katso aukioloajat netistä!
hiihtokeskus@kasurila.com
www.kasurila.com