Valikko Sulje

Kesä alkaa kun Albatrossi avautuu

Tänäkin kesänä Albatrossissa bailataan porukalla!

Ravintola Albatrossi kuuluu olennaisena osana Kuopion kesään. Tuhannen hengen menomesta avaa ovensa jo huhtikuussa. Siitä alkaa satama-alueen bilesydän sykkiä tuttuun tahtiin iloista ilmettä ja tanssijalkaa säästämättä

Kuopion pisin, 26-metrinen baaritiski ja viisisataa asiakaspaikkaa sisällä ja saman verran aurinkoisella, Kallavesi- maisemalla varustetulla terassilla. Nämä lukemat pätevät vain ja ainoastaan yhteen kuopiolaisravintolaan eli Albatrossiin, tutummin Albaan. Kesäravintoloiden kestosuosikki on jo yli kaksikymmentä vuotta ollut iloisen kesäkansan takuuvarma kohtauspaikka, jossa pidetään hauskaa kavereiden kanssa ja myös tutustutaan uusiin ihmisiin.

Kesä käyntiin jo huhtikuussa

Albatrossi avaa tänä keväänä ovensa 21. – 22. huhtikuuta. Avajaisviikonloppuna aloitellaan kesäkautta taattuun Albatrossin tyyliin, eli molempina iltoina on luvassa huippuartistin keikka. Perjantaina esiintyy kovassa nousussa oleva Käärijä ja lauantaina twerkataan suuren maailman tyyliin, kun Albatrossin lavalle astuu Tinze feat. DJ Sweedy. Näille keikoille on vapaa pääsy, Vararengasravintoloiden markkinointivastaava Jenni Kulin kertoo.

– Suuria mullistuksia Albassa ei ole tehty, mutta pikkupäivityksillä tilat ovat entistäkin toimivammat tanssipuolelta karaokebaariin. Avajaisviikonloppuna on hyvä testata tilat ja toiminnot, sillä kesäkauteen varaslähtijöitä tulee varmasti tupa täyteen, Jenni ennustaa.

Albatrossin kesäkauden avausta juhlitaan huippuartistien seurassa. Perjantaina 21.4. esiintyy Käärijä ja lauantaina 22.4. Tinze.

Sataman pitkä kuuma kesä

Albatrossin kesästä 2023 on tulossa vauhdikas. Jo huhtikuussa ovat ensimmäiset opiskelijabileet, toukokuussa on perinteisesti paljon yritystilaisuuksia ja bändikeikkoja kesä-heinäkuussa Albatrossilla on aktiivinen osa Kuopion vilkkaassa kesässä. Kaupungissa on tapahtumia monella suunnalla ja aika monesti illan päätteeksi askel vie Albaan.

– Vilkastuva satamaelämä näkyy varmasti meilläkin, nythän alkaa olla pystyssä melkein uusi ravintolakatu kohti Kallavettä. Uusi saunamaailma Luoto avautuu ja myös ravintolalaivat tuovat kansaa satamaan, satamatorin tapahtumista puhumattakaan. Heinäkuuhan on perinteinen matkailijoiden suosikkikuukausi, silloin Albassa pitävät hauskaa kauempaakin tulleet, Kulin kertoo ja muistuttaa, että kesän esiintyjälista julkistetaan huhtikuussa. Luvassa on vauhdikasta menoa moneen makuun ja kesäkansa kohtaa jälleen hyvillä fiiliksillä Albatrossissa!

Albatrossi avataan kohta ja siitä alkaa kesä. Tervetuloa avajaisiin, Jenni Kulin toivottaa.

Ravintola Albatrossi

Makasiinikatu 1
70100 Kuopio
puh 050 594 7267
www.ravintolaalbatrossi.fi