Valikko Sulje

Kiinteistönhuoltoa ja LVI-palveluja

Toimitusjohtaja Tero Myllynen (oik.) toivotti LVI-asentaja Jarno Hakkaraisen tervetulleeksi Kallaveden Talohuollon vahvuuteen.

Paikallinen osaaja, Kallaveden Talohuolto, tarjoaa kaikki asuin- ja liikekiinteistöjen kiinteistöhuoltopalvelut. Yrityksen toiminta on laajentunut, sillä nykyisille ja uusille asiakkaille tarjotaan myös monipuolisia LVI-palveluita.

Yrityksen palvelut ovat laajentuneet ja tehostuneet, kun Jarno Hakkarainen aloitti syksyllä yrityksen omana LVI-työnjohtajana.
Hakkarainen on monille kuopiolaisille tuttu tekijä, sillä hänellä on pitkä kokemus alalta toimittuaan aiemmin muissa LVI-asennusyrityksissä työntekijänä sekä yrittäjänä.

LVI-osaaminen
”omassa talossa”

Asiakkaille voidaankin tarjota entistäkin monipuolisempaa täyden palvelun kiinteistönhoitoa.
– Nyt voimme vastata kysyntään tarjoamalla LVI-palvelua niin nykyisille kiinteistönhuoltoasiakkaillemme kuin muillekin palveluja tarvitseville. Myös Hakkaraisen aiemmat asiakkaat ovat tervetulleita käyttämään palvelujamme, toimitusjohtaja Tero Myllynen sanoo.
Hakkaraisen mukaan alan tehtävät ovat monipuolisia ja niissä tarvitaan muun muassa ongelmanratkaisukykyä. Välillä tehdään työtä tarkasti ennakkosuunnitelmien mukaan, välillä tulee nopeita hälytystehtäviä, kun esimerkiksi jossain on putki ruvennut vuotamaan. Asentajien vakiotöitä syksyisin lämmityskauden alkaessa ovat esimerkiksi jumiutuneiden patteriventtiilien huolto ja vaihtotyöt.

Monipuoliset kiinteistöpalvelut

Kallaveden Talohuolto palvelee pääasiassa asuntoyhtiöitä ja liikekiinteistöjä Kuopion ja Siilinjärven alueilla. Jo yli 30 vuotta toiminut yritys työllistää runsaat 50 työntekijää. Kiinteistönhoidon ja siivouspalvelujen kysyntä kasvaa tasaisesti. Täyden palvelun tarjontaan kuuluvat nyt kiinteistönhuolto, LVI-työt, siivoukset, remonttityöt taloyhtiöille ja monipuoliset konetyöt, ulkoalueiden hoitotyöt ympärivuotisesti, metalli- ja pajatyöt sekä viherpalvelut.
Työt sujuvat ripeästi
Myllysen mukaan toiminnan lähtökohta on nopea, huolellinen palvelu ja luotettavuus.
– Konekantamme on nykyaikainen, tehokas ja hyvin ylläpidetty. Esimerkiksi syksyllä voimme nopeasti puhdistaa taloyhtiöiden pihat pudonneista lehdistä ja oksista. Tässä työssä toimii tehokkaasti kiinteistönhuoltokone, jossa on imuriyksikkö.

Imuriyksiköllä varustettu kiinteistönhuoltokone puhdistaa pihat nopeasti lehdistä ja roskista.

Kallaveden Talohuolto Oy

Poijutie 6, 70460 Kuopio
ma – pe 8 – 15
puh. 010 2358 100
päivystys 24 h: 010 2358 100
asiakaspalvelu@kallavedentalohuolto.fi
www.kallavedentalohuolto.fi