Valikko Sulje

Kiinteistönhuoltoa ja siisteyttä

Siivoustyönohjaaja Melina Soininen ja siivoustyönjohtaja Satu Myllynen ovat puhtaanapidon ammattilaisia.

Kallaveden Talohuolto tarjoaa monipuoliset kiinteistönhuollon ja siivouksen palvelut taloyhtiöille ja liikekiinteistöille.

Palvelutarjontaan kuuluvat myös esimerkiksi taloyhtiöiden suursiivoukset ja ikkunoidenpesut. Kallaveden Talohuolto Oy:n ammattilaisten tekemät siivoukset varmistavat kiinteistön asukkaiden viihtyvyyden.

Tasalaatuista puhtautta

Toimitusjohtaja Tero Myllynen kertoo että siivouspuolella työskentelee yli kahdenkymmenen ammattilaisen tehoyksikkö, jossa yhdistyvät pitkä kokemus ja nuorekas energia.
– Kaksi siivoustyönjohtajaamme ovat koko ajan kentällä huolehtimassa siitä, että tieto kulkee ja kohteissa ollaan aina ajan tasalla. Sisäsiivoukset suoritetaan tiiviissä yhteistyössä muun huoltotyön kanssa, jotta siivoojien huomaamat seikat saadaan nopeasti huoltomiehen tietoon ja korjattavaksi. Nopea reagointi ja asiakaspalveluun panostaminen ovat meille tärkeitä asioita. Erityisesti nyt korona-aikaan on sen luomat erityisvaatimukset huomioitu työssämme tarkasti.

Konekanta ajan tasalla

Kallaveden Talohuolto päivittää konekantaansa vuosittain. Uusin tulokas joukossa on monikäyttöinen ja kompakti Wille 465 ympäristönhoitokone.
– Willen kanssa työt tapahtuvat pihoilla ympäristöystävällisesti ja kustannustehokkaasti. Uusi kone tuo nopeasti käytännön hyötyä myös asiakkaillemme. Kuormantunteva hydrauliikka ja propo-ohjattu sylinterihydrauliikka antavat sujuvuutta työhön. Edeltäjämalliin verrattuna vakautta ja kaatokuormaa on parannettu pidemmällä akselivälillä. yrittäjät Tarmo ja Tero Myllynen kommentoivat uutta konetta.

Yrittäjät Tarmo Myllynen ja Tero Myllynen vastaanottivat lokakuussa uuden Wille 465 ympäristönhoitokoneen Wihuri Oy Teknisen Kaupan Mika Pulkkiselta.

Kallaveden Talohuolto Oy

Poijutie 6, 70460 Kuopio
toimisto avoinna arkisin 8 - 14.30
puh. 010 235 8100 (päivystys 24h)
asiakaspalvelu@kallavedentalohuolto.fi
www.kallavedentalohuolto.fi