Valikko Sulje

Kodinkoneita kannattaa korjata

Vesan-Huolto korjaa lähes kaikki koneet iästä tai merkistä riippumatta. Takahuoneessa korjausvuoroaan odottavat pyykinpesukone ja painepesuri.

Kuluttajan kannattaa aina ostohetkellä kiinnittää huomiota tarjolla olevien kodinkoneiden laatuun. Vian sattuessa laatukoneita voi ja kannattaa myös korjata. Näin koneiden käyttöikä pitenee ja uusien koneiden hankintatarpeet vähenevät.
Vesan Huolto Oy huoltaa ja korjaa lähes kaikki kodinkoneet merkistä ja iästä riippumatta – partakoneista aina suurimpiin kotikylmiöihin. Varaosat saadaan nopeasti, jolloin koneet ovat pian käyttökunnossa.
– Laatua kannattaa aina korjata, ja korjaamme niin pienet kuin isotkin kodinkoneet. Kotikäynneillä korjataan isot koneet, kuten pakastimet, pesukoneet, jääkaapit ja liesituulettimet, Vesan Huollon yrittäjä Markku Veijalainen sanoo.
Vesan Huolto tekee myös maahantuojien valtuuttamana takuuhuoltoja, joiden huoltotöille ja niissä käytetyille varaosille annetaan kuuden kuukauden takuu.
Vesan Huollossa on myynnissä laaja valikoima korkealaatuisia kodinkonetarvikkeita ja kodinkoneiden varaosia lähes kaikkiin laitteisiin.
– Yksi jokamiehen huoltokohde on liesituulettimen aktiivihiilisuodattimen vaihto, joka kannattaa tehdä aika ajoin. Meillä on tarjolla monen tuuletinmerkin suodattimia.
Vesan Huolto Oy on vastuullinen huoltoliike myös siinä mielessä, että yritys toimittaa kierrätykseen kaiken mahdollisen metalli-, elektroniikka-, muovi- ja pahvijätteen, jota sen oma huolto- ja korjaustoiminta tuottaa.

Vesan Huolto Oy

Snellmanninkatu 16, 70100 Kuopio
puh. 017 261 6186
ma – pe 8 – 16.30
info@vesanhuolto.fi
www.vesanhuolto.fi