Valikko Sulje

Koko keskustan Carlson saman katon alla

Carlsonin uudistuneessa tavaratalossa tuotekokonaisuuksien esillepano on suunniteltu viimeisen päälle.

Carlsonin tavaratalo Kuopion keskustassa on uudistunut. Muuton myötä kaikki tuoteperheet löytyvät nyt samasta rakennuksesta. Uuden tavaratalon viralliset avajaiset pidetään huhtikuussa.

Kodin osasto ja urheiluosasto ovat siirtyneet Haapaniemenkadun kiinteistöön eli alkuperäiseen Carlsonin tavaratalorakennukseen. Yhden talon malli avaa uusia mahdollisuuksia luoda ainutlaatuisia asiakaskokemuksia, sanoo Carlsonin tavaratalonjohtaja Sanna Nyyssönen.

Kaikki brändit ovat nyt saman katon alla.

Asiakaspalvelun perustana huippumyyjät

Carlsonia keskemmällä kaupunkia ei tavaratalo Kuopiossa voi sijaita. Sijainnin lisäksi Carlsonin ehdoton vahvuus on asiakaspalvelun laatu. Asiakkaiden toiveita kuunnellaan tarkalla korvalla. Samalla uutuuksia ja trendejä seurataan jatkuvasti ja otetaan parhaat osaksi valikoimaa.

– Olemme asiakasta varten, mikä tarkoittaa asiantuntevia huippumyyjiä, jotka kehittävät jatkuvasti osaamistaan sekä palvelun että tuotteiden suhteen. Carlsonin uudessa tavaratalokonseptissa erilaisten palvelujen merkitys korostuu. Sukset on voideltu hiihtovalmiiksi, polkupyörä on valmis ajoon heti ulko-ovelta. Avaimet käteen -periaate toimii ja tekee ostoksilla käymisestä mahdollisimman vaivatonta.

– Sekä arjen että juhlan helpottamiseksi tarjoamme stailauspalvelua. Siitä vastaavat koulutetut asiantuntijat, jotka osaavat rakentaa erilaisia asukokokonaisuuksia kiireestä kantapäähään. Myös urheilu- ja eräosastolla on tiskin takana erityisosaamista. Ja asioipa millä osastolla vain, myyjän voi etukäteen varata omaan käyttöönsä.

Tavaratalonjohtaja Sanna Nyyssönen on innoissaan uudistuneen Carlsonin tuotevalikoimasta.

Kokonaisvaltainen kokemus

Yläkerran Scandic Atlas -hotelli ja ravintola Grillsson sekä katutason Espresso House tekevät keskustan Carlsonista aivan uudenlaisen kokonaisuuden. 

– Hotellihuoneista on loistava näkyvyys tavaratalon osastoille. Sieltä voi jo bongailla tuotteita. Tai jos hotellivierailta on unohtunut jotain kotiin tai mitä tahansa tarvitseekaan, on helppo tulla siitä vain ostoksille.

Nyyssönen sanoo, että Carlsonilla ollaan ylpeitä Espresso Housesta, sillä kahvila täydentää upeasti tavaratalon monipuolista palveluvalikoimaa.

– Haluamme tarjota asiakkaille paitsi elämyksiä myös mahdollisuuden seurustella, viettää aikaa yhdessä tai tehdä töitä. Tärkeintä on, että meille on kiva tulla uudemmankin kerran. Siksi haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle ”vau-fiiliksen”, että tällaistakin kaikkea on olemassa!

Tavaratalo Carlson

Haapaniemenkatu 22, 70110 Kuopio
avoinna ma – pe 9 – 19, la 10 – 17
Puh. 020 7427 040