Valikko Sulje

Koneet ja laitteet kausihuoltoon

Jesse Puurtinen asentaa lisävarusteita uuteen mönkijään. Myös kausihuollot ovat nyt ajankohtainen toimenpide.

Kesän ajokausi on takana ja talvi edessä. Nyt on hyvä hetki tehdä kaikkien laitteiden kausihuollot ja miettiä jo tulevaakin kautta. Kone ja Tarvike M. Leppänen huoltaa kaikki edustamansa konemerkit.
Koneiden ja laitteiden säännöllinen huolto on tärkeää, mutta jos oma aika tai taito ei riitä, kannattaa kääntyä asiantuntijoiden puoleen. Kone ja Tarvike M. Leppänen Leväsellä tekee kesäkoneiden asiantuntevat merkki- ja kausihuollot edustamilleen tuotemerkeille ja hoitaa myös kesäkoneiden talvisäilytyksen.
– Husqvarna-robottileikkurien omistajien kannattaa myös muistaa, että sekin laite tarvitsee kausihuollon. Tämäkin huolto järjestyy meillä, Janna Leppänen vinkkaa.

Ennakointi kannattaa

Moottorikelkkailukausi on taas kohta alkamassa. Moottorikelkkojen talvihuolto kannattaa teettää nyt, jolloin voi välttää ruuhkahuippua. Samaten uudet moottorikelkkavarusteet kannattaa hankkia jo ennakkoon.
Sea-Doo-vesijettien menekki oli kuluneena kesänä kova ja samaa ennustetaan myös ensi kesäksi. Janna suosittelee asiakkaitaan tilaamaan jo nyt syksyllä oman laitteen kevääksi. Sea-Doo julkaisi myös hyvän ennakkokauppa-kampanjan, joka on hyödynnettävissä vuoden loppuun saakka.
Ja milläpä moottorikelkkoja, vesijettejä ja veneitä kuljetetaan paikasta toiseen?
– Majava-peräkärryt ja -venetrailerit ovat vankkoja ja huolella tehtyjä. Meillä on niitä hyvä valikoima.

Kone ja Tarvike
M. Leppänen Oy

Leväsentie 56
70780 Kuopio
puh. 017 3631 469
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
kuopio@konejatarvike.com
www.konejatarvike.com