Valikko Sulje

Konekauppaa ja uudet toimitilat

Janna ja Jami Leppänen toivottavat asiakkaat tervetulleiksi perheyritys Kone ja Tarvike
M. Leppäsen monipuoliseen tarjontaan ja kokonaisvaltaiseen palveluun.

Kone ja Tarvike M. Leppäsellä uskotaan vahvasti kasvuun ja valoisaan tulevaisuuteen. Yritys satsaa toiminnan kehittämiseen ja sujuvaan asiakaspalveluun. Parhaillaan Kone ja Tarvike investoi Kuopion Leväsellä huoltokorjaamon laajennukseen.

Kone ja Tarvikkeen myyntipäällikkö Janna Leppänen kertoo, että laajennus mahdollistaa koneiden kasauksen ja varustelutoiminnan keskittämisen Kuopion toimipisteeseen.
– Haluamme satsata tulevaisuuteen. Panostamme kokonaisvaltaiseen palveluun ja pitkiin asiakassuhteisiin. Lisätilan ansiosta voimme palvella asiakkaita entistä paremmin huollon, varaosien ja jälkimarkkinoinnin osalta, kiteyttää Leppänen.
Leppänen kertoo, että investoinnilla, että investoinnilla on myös työllistävä vaikutus. Huoltokorjaamon puolelle on tarve rekrytoida henkilökuntaa lisää.  ​

Laitteita joka lähtöön

Kone ja Tarvike tarjoaa erilaisia menopelejä liikenteeseen ja työvälineitä niin ammatti- kuin kotikäyttöön. Moottorikelkkailuun on tullut lisää harrastajia. Myös moottorisahat ja vesijetit tekevät kauppansa.
– Ihmiset ovat viettäneet paljon aikaa mökeillään ja kotiseudullaan. Ulkoilmaharrastukset ovat nyt suosittuja oman porukan kesken, Leppänen pohtii.
Tuotteita on käynyt kaupaksi hyöty- ja vapaa-ajan tuotesegmenteissä. Ja katseet ovat jo kesässä. Valikoimasta löytyvät laitteet vesille, tieliikenteeseen sekä työ- ja pihakäyttöön. Leppänen muistuttaa asiakkaita, että nyt kannattaa olla ajoissa liikkeellä, jos mielii saada vesijetit ja muut vehkeet kesäksi.
– Esimerkiksi Seadoo-vesijettien ennakkokauppa on käynyt hyvin. Vielä löytyy menopelejä kevään toimituksiin, vaikka jotkut mallit ovatkin jo loppuunmyyty.
Kone ja Tarvike keskittyy myös yksilölliseen palveluun. Tuotteet varustetaan ja räätälöidään asiakkaan tarpeisiin ja viedään tarvittaessa asiakkaille kotiinkuljetuksella. Lisäksi laitteisiin annetaan henkilökohtainen käyttökoulutus ja perehdytys.
Koronan takia ei messuja ja muita isoja esittelytilaisuuksia tänä keväänä ole. Laitteisiin voi kuitenkin tutustua Kone ja Tarvikkeen myymälässä Leväsentie 56:ssa sekä verkkokaupassa.

Kone ja tarvike M. Leppänen Oy

Leväsentie 56, 70780 Kuopio
puh. 017 3631 469
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
kuopio@konejatarvike.com
www.konejatarvike.com