Valikko Sulje

Kuin kotiin tulisi

Kodit ovat Iljan Isännöintikeskuksen erityisalaa, siksipä töissäkin on kodikas tunnelma. Kuvassa kotoilemassa vasemmalta oikealle Ilja, Aila, Eeva, Maris ja Sami. Kiitos Lapland Hotelsille kuvauspaikasta.

Kun yrityksen palvelut kohdistuvat ihmisten koteihin, on luonnollista, että myös työpaikalla vallitsee kodikas ilmapiiri. Näin on Iljan Isännöintikeskuksessa, jossa yhdistyvät me-henki ja yksilön kunnioittaminen.

Ratkaiseva hetki oli ehkä se, kun katse osui villasukkiin. Tuula Räsäsen saapuessa keväällä työhaastatteluun, toimitusjohtaja Ilja Knuutinen otti hänet vastaan villasukat jalassa.
– Minulle tuli heti hyvä fiilis. Ja se tunne on pitänyt. Minulla on takanani pitkiä työsuhteita, joissa olen viihtynyt, mutta kyllä tämä on ihan huippupaikka olla töissä. Ja Ilja mahtava esimies, joka näkee ihmisen kokonaisena. Täällä välitetään toisesta ja jokainen saa olla sellainen kuin on, Tuula kuvailee.
Hyvään työilmapiiriin mahtuvat monenlaiset tunteet. Iljan Isännöintikeskuksella nauretaan paljon. Toisaalta voimakkaassa kasvussa olevassa yrityksessä on myös paineita.
– Jokaisella kiristää joskus päätä, ja senkin saa sanoa suoraan. Yhdessä sitten etsitään asioihin ratkaisuja, Ilja kertoo.
Taloushallinnan asiantuntijana työskentelevän Tuulan työnkuva on laaja. Työ vaatii monien asioiden sovittamista yhteen ja kokonaisuuksien hallintaa.
– Työ on kuin palapeliä. On antoisaa, kun saan olla tekemissä erilaisten asioiden ja ihmisten kanssa. Toisaalta on hienoa, että esimerkiksi etätöiden merkitys omaan jaksamiseen otetaan täällä myös huomioon.

Me asiakkaita varten

Ilja Knuutinen kertoo, että yrityksen tavoitteena on olla alan paras työnantaja.
– Haluamme olla uuden ajan isännöintitoimisto ja uudistaa alan käytänteitä. Samalla tavalla haluamme olla myös erityisen kiinnostava ja kilpailukykyinen työnantaja, hyvä työpaikka. Me-henki on vahva. Olemme kukin yksilöitä, mutta toimimme yhdessä. Ja kun henkilökunnan on hyvä tehdä töitä, se näkyy myös asiakkaille.
Iljan Isännöintikeskuksella halutaankin pitää hyvää huolta asiakkaista. Modernit sähköiset palvelut helpottavat asiointia, henkilökohtaista palvelua unohtamatta.
– Meille voi aina soittaa. Olemme koko henkilökunta täällä asiakkaita varten.
Yrityksen joukkueeseen tarvitaan myös uusia pelaajia.
– Etsimme parhaillaan kiinteistövälitysalan kokeneita tekijöitä. Jos olet sellainen, ota rohkeasti yhteyttä Iljaan!

Iljan Isännöintikeskus Oy

Puijonkatu 27, 70110 Kuopio
Ilja Knuutinen puh. 045 231 7151
Pekka Ryhänen puh. 040 760 2522
Kauppakatu 11, 74100 Iisalmi
ma – pe klo 9 – 15
info@iljanisannointikeskus.fi
www.iljanisannointikeskus.fi