Valikko Sulje

Laadukkaat työvaatteet VTR-Workwearilta

Niki Berg, Ville Hiltunen ja Emma Belov palvelevat VTR-Workwearin Kuopion työvaatemyymälässä Leväsellä.

VTR-Workwear on toiminnallisten työvaatteiden erikoisliike. Ammattikäyttöön suunnitelluista tekstiileistä ja jalkineista löytävät omansa kaikki, jotka edellyttävät työvaatteiltaan käyttömukavuutta ja kestävyyttä.

VTR-Workwear aloitti toimintansa vuonna 2007 ja nyt työvaatemyymälöitä on jo kymmenen eri puolilla Suomea. Kuopion myymälä avattiin osoitteessa Leväsentie 21 vuonna 2018. Viidessä vuodessa VTR-Workwear on vakiinnuttanut asemansa Kuopiossa selkeällä toimintakonseptillaan. Workwearilta saavat tarvitsemansa toimialat, joilla edellytetään pukeutumista työvaatteisiin ja joilla työvaatteilta odotetaan kestävyyttä, erottuvuutta ja helppoa profiloitavuutta.

Asiantuntevaa asiakaspalvelua

Myymäläpäällikkö Niki Berg kertoo asiakaslähtöisen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun olevan VTR-Workwearin tärkein vahvuus. Jokainen asiakas saa hyvää palvelua, olipa kyseessä ryhmä rakennusfirman uusia työntekijöitä personoituja vaatteita hakemassa tai mökkinikkaroija uusimassa työkenkiä.

– Blåkläder on päämerkkimme, ja uskallan väittää, että henkilökuntamme tietää kaiken mahdollisen mitä tulee tämän laatumerkin tuotteisiin ja muistakin merkeistä enemmän kuin tarpeeksi. Myymälämme on suunniteltu käytännöllisyys edellä ja hukkaneliöitä ei ole. Asiakkaan etsimä tuote löytyy suurella todennäköisyydellä heti hyllystä tai henkarista. Workwearin varastot ovat kooltaan Suomen kärkiluokkaa, Berg toteaa.

VTR-Workwearin liiketilojen neliöt on hyödynnetty tehokkaasti. Varasto on monipuolinen ja suuri.

”Sovitaan mitä tehdään, tehdään mitä sovitaan”

Sopimusasiakkaat saavat yritykselleen sopimusalennuksen lisäksi monia muita etuja. Valikoima voidaan määritellä yrityskohtaisesti. Laskutus ja seuranta tapahtuvat kunkin asiakkaan haluamalla tavalla. Yritykset saavat tuotteet halutessaan personoituina. Kun logo ja värimaailma ovat tiedossa, onnistuu personoitujen asusteiden toimitus uusillekin työntekijöille samantien. Jos asuste on Blåkläderin mallistoa, löytyy se tarvittaessa vaikkapa yrityksen oman logon värimaailman mukaisena. Myös naisten koot kuuluvat valikoimiin.

– Yritykselle voidaan avata myös räätälöity verkkokauppa, josta työvaatteiden, turvakenkien, hanskojen ja muiden suojainten tilaaminen on äärettömän helppoa ja onnistuu 24/7. Tarvittaessa tuotteet toimitetaan vaikka suoraan työmaalle. Varustepuutteiden täydentämiseen ei siis tarvitse tuhlata arvokasta työaikaa. Asiakkaidemme tarpeita ja toiveita kartoitetaan säännöllisesti, niinpä valikoima, varastot ja palvelut on mitoitettu vastaamaan niihin mahdollisimman tehokkaasti. Jos hakusessa on hyvää palvelua, lujaa laatua ja asiantuntijuutta, tervetuloa Workwearille, Niki Berg linjaa.

VTR-Workwear Center Kuopio

Leväsentie 21
70780 Kuopio
ma – pe 7 – 17
puh. 050 348 4049
www.vtr-workwear.fi