Valikko Sulje

Lahjalistan arvoitus ratkeaa Partasella

Minna Kunnasluoto ja muut lahjaetsivät löytävät kyllä vähilläkin vihjeillä pukinkonttiin juuri ne oikeat lahjat.

Joulu lähestyy, ja sehän tarkoittaa myös lahjalistojen laadintaa. Vaikka lista ei mahdottoman pitkä olisikaan, ei sen tulkintaa kannata jättää pelkän Korvatunturin varaan. Pukin paikallinen luottokumppani Lelukauppa Partanen on erikoistunut selvittämään kaikenlaiset lahjalistat ja löytämään pukinkonttiin juuri ne oikeat lahjat.

– Joskus ukki tai mummi tietää lapsenlapsen haluavan lahjaksi jotain, jonka nimi tai käyttötarkoitus ei ole selvillä. Ääni tai väri voi kuitenkin auttaa jäljille, ja silloin meidän salapoliisimme lähtevät tutkimusretkelle hyllyjen väliin. Yleensä oikea lahja löytyy, yrittäjä Minna Kunnasluoto kertoo.

Hylly pursuavat erilaisia leluja ja pelejä. Nyt ne suorastaan räiskyävät runsaudellaan.

Pehmolelut Squishmallows, Gaddýs Dolla house ja Dino Farm ovat lasten suosikkeja.

Helppoja hankintoja vaikka kotisohvalta

Partasella lahjaostosten tekeminen on kaikin tavoin vaivatonta. Ostokset onnistuvat yhtä helposti kivijalkakaupassa ydinkeskustassa kuin kotisohvalta käsin verkkokaupan yli 10 000 tuotteen valikoimasta.

– Me olemme lelukaupan kokeneita ammattilaisia ja autamme lahjapulmissa työksemme. Lahjat löytyvät ja ne myös paketoidaan valmiiksi sekä tarvittaessa toimitetaan vaikkapa lahjansaajan kotiovelle asti. Lahjaostokset voi tehdä meillä ilman stressiä, Minna Kunnasluoto lupaa.

Tonttujen takahuoneessa tulkitaan jopa siansaksalta kuulostavat lahjalistat. Kauppias kehottaakin pyytämään mahdollisemman pitkän lahjatoivelistan. Silloin on varmempi mahdollisuus löytää tuote, joka on saatavilla.

Lelukauppa Partanen

Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 70110 Kuopio
puh. 017 282 7511
ma–pe 9–19
la 9–17, su 10–16
myynti@lelupartanen.fi
www.partanen.fi 

Lelukauppa Partanen Jyväskylä

Kauppakatu 29, 40100 Jyväskylä
puh. 040 151 9930
ma – pe 10 – 19, la 10 – 18, su 12 – 16
jyvaskyla@lelukauppapartanen.fi
www.partanen.fi