Valikko Sulje

Laskettelun riemua lähellä kaupunkia

Kasurilaan voit tulla sellaisena kuin haluat! Tarvittaessa laskettelun riemua pääsee harrastamaan myös vuokravälineillä.

Kasurilan hiihtokeskus tarjoaa puitteet koko perheen täydelliselle laskettelupäivälle. Oheispalvelut välinevuokraamoineen, hiihtokouluineen ja kahviloineen ottavat huomioon kaikenikäiset ja -tasoiset laskettelijat.

Rinteeseen pääsee melkein suoraan parkkipaikalta, saavuitpa paikalle omalla autolla tai bussilla. Kasurilan seitsemän viimeisen päälle hoidettua rinnettä sekä half pipe tarjoavat laskemisen nautintoa kaiken tasoisille laskijoille aloittelijoista kehittyneempiin. Lapsille on varattu oma rinnealue, joka sisältää mattohissin, suksikarusellin sekä Werneri-seikkailureitin, pulkkamäkeä unohtamatta.
Kasurilan hiihto-opettajat antavat yksityistunteja muun muassa laskettelussa, lumilautailussa, telemarkissa ja maastohiihdossa. Lapsille opetusta antaa Wernerin hiihtokoulu. Välinevuokraamo palvelee rinteiden aukioloaikoina. Vuokraamon yhteydessä toimii ammattitaitoinen välineiden huoltopalvelu.

Kansainvälisen tason park temppuilijoille

Rinteestä löytyy myös freestyle-laskijoille, lumilautailijoille ja kaikille temppuilusta innostuneille tarkoitettu Kasurila Snowpark. Siihen kuuluvat Freestyle Park sekä Kids Slopestyle, jotka sisältävät uusia laskulinjoja, eritasoisia hyppyreitä sekä aaltoja, reilejä ja pressejä. Park sopii niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin, sillä se on suunniteltu mahdollisimman turvalliseksi ja kaikki laitteet huolletaan päivittäin.
– Snowparkin rakentaa saksalainen Schnee-stern, joka toteuttaa muun muassa talviolympialaisten lumilautailun suorituspaikat. Parkista löytyy varmasti haastetta sitä janoaville, mutta myös aloittelijat uskaltavat aloittaa tempputaitojensa kartuttamisen, kertoo toiminnanjohtaja Antti Argillander.
Lumilautailun osalta tämä laskettelukausi huipentuu Kasurilassa järjestettäviin QKLS Games -kilpailuihin 7.- 10.4.2022.

Hiihtokeskus Kasurila

Viitonen 1920 71800 Siilinjärvi
Puh. 017 461 6100
Avoinna: ma – pe 12 – 20
hiihtolomakautena 10 – 20
la – su 10 – 18
hiihtokeskus@kasurila.com
www.kasurila.com