Valikko Sulje

Lelukauppa luo elämyksen ja verkkokauppa täyttää tarpeen

Kauppias heittäytyi pehmoksi ja sujahti pehmolelujen sekaan.

Ensimmäistä kertaa historiassaan Lelukauppa Partanen on laajentunut myös Kuopion ulkopuolelle. Kauppias Minna Kunnasluoto on ripeän toiminnan nainen, jonka luotsaama kauppa laajensi kesällä toimintansa myös Jyväskylään.

– Vaikka elämme epävarmuuden keskellä olemme pystyneet reagoimaan ja kasvamaan, Kunnasluoto iloitsee. Yrityksemme talous on vankalla pohjalla ja kivijalkakauppa vetää edelleen.

Kaupan miljööstä näkee, kuinka hyllyt pursuavat erilaisia leluja ja pelejä. Ne suorastaan räiskyvät runsaudellaan. On paljon yksityiskohtia ja katsottavaa, unelmia ja toiveita

Laajat valikoimat

Partanen on kauppa, jossa myydään vain leluja.

– Artikkeleita on tosi paljon ja valikoima on kasvanut entisestään. Reagoidaan ja eletään siinä hetkessä, missä milloinkin ollaan. Meiltä löytyy kampanjatuotteita, ja kun valikoima on tarpeeksi laaja, niin myös jokaiselle löytyy sopivan hintainen tuote, Kunnasluoto kertoo.

Siinä missä kivijalkakauppa luo tähtihetkiä omalle jälkikasvulle, ostokset voi tehdä kätevästi myös omalta kotisohvalta käsin. Lelukauppa Partasen verkkokauppa tavoittaa asiakkaansa valtakunnallisesti. Suomen suurimmassa verkkokaupassa on myytävänä lähes 10 000 tuotetta.

Partasella osataan tulkita myös siansaksaa

Partasella palvellaan monella eri kielellä, jopa siansaksalta kuulostavalta lahjalistalta toiveet pystytään tulkitsemaan. Kauppias rohkaiseekin, että nyt kannattaa pyytää mahdollisemman pitkä lahjatoivelista. Silloin on varmempi mahdollisuus löytää tuote, joka on saatavilla. Tämän hetken epävakaa tilanne on saattanut myöhästyttää tuotetta tai juuri sitä haluttua tuotetta ei olekaan enää markkinoilla.

– Nyt pinnalla ovat pehmolelut nimeltäään Squishmallows, Gabby`s Doll house ja Dino Farm. Nämä kaikki ihanat lelut pistetään suoraan pakettiin ja postitetaan suoraan lahjan saajalle, Minna Kunnasluoto lupaa.

Lelukauppa Partanen

Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 70110 Kuopio
puh. 017 282 7511
ma – pe 9 – 19, la 9 – 17, su 10 – 16
myynti@lelukauppapartanen.fi
www.partanen.fi

Lelukauppa Partanen Jyväskylä
Kauppakatu 29, 40100 Jyväskylä
puh. 040 151 9930
ma – pe 10 – 19, la 10 – 18, su 11 – 16
jyvaskyla@lelukauppapartanen.fi
www.partanen.fi