Valikko Sulje

Lemmikit liikkeelle

Pennun vuosi -ohjelman tarkoitus on tehdä eläinlääkärillä käynti pienelle lemmikille tutuksi ja turvalliseksi puuhaksi.

Vuoden alusta Pieneläinvastaanotto Punaturkissa käynnistyy lemmikkien Fätista fitiksi -ohjelma. Myös talven muissa teemoissa lemmikkien hyvinvointi otetaan huomioon monin tavoin.

Toimitusjohtaja Jaana Auvinen kertoo, että Fätista fitiksi -ohjelma toteutetaan yhteistyössä muiden koirien hyvinvointiin erikoistuneiden toimijoiden kanssa kanssa.
– Fätistä fitiksi -ohjelma tukee lemmikin painonpudotusta kokonaisvaltaisesti. Siihen kuuluu eläinlääkärintarkistus ja laihdutusta tukeva ruokintasuunnitelma Punaturkissa, viisi uintikertaa Koirakylpylä Aaltotassussa ja viisi jumppakertaa Koirakuntosali Voimakoirassa. Ruokintakumppanina on Royal Canin.
Kaikki käynnit niin eläinlääkärissä, uimassa kuin jumpassakin ovat yksityistunteja, joten ilmoittautumisia ohjelmaan otetaan jatkuvasti vastaan. Lisätietoja ohjelmasta saa tarvittaessa sähköpostitse suoraan Jaanalta.

Kissojen kuukausi

Helmikuussa Punaturkissa vietetään kissojen kuukautta, jolloin kiinnitetään erityistä huomiota kissojen hyvinvointiin.
– Luvassa on tarjouksia ja kampanjoita koko kuukauden ajan. Teemme myös erikseen ilmoitettavina päivinä kissojen terveystarkastuksia, rokotuksia, sirutuksia, sterilointeja ja kastrointeja tarjoushintaan. Kannattaa siis seurata ilmoituksiamme Facebookissa tai soittaa klinikalle helmikuun alussa.
Maaliskuussa puolestaan on tulossa virallinen röntgenkuvauspäivä perjantaina 26.3.2021 ja virallinen silmätarkastuspäivä lauantaina 27.3.2021.

Eläinlääkäri tutuksi pennulle

Punaturkissa on jo vuoden ajan ollut käynnissä Pennun vuosi -ohjelma, joka on maksuton kaikille Punaturkissa penturokotetuille koirille ja kissoille.
– Harjoittelemme ja totuttelemme yhdessä muun muassa kynsienleikkuuseen, hampaiden hoitoon ja kuonokopan käyttöön, lisäksi keskustelemme lemmikin ensiavusta, loishäädöistä ja ruokinnasta. Tarkoituksena on opettaa pennuille, ettei eläinlääkäri ole pelottava paikka. Näin tulevaisuuden eläinlääkärikäynnit onnistuvat vähemmällä stressillä tutussa ja turvallisessa paikassa.

Talvella Punaturkissa keskitytään lemmikkien hyvinvointiin muun muassa Fätista fitiksi -ohjelmassa.

Pieneläinvastaanotto Punaturkki

Satamakatu 2, 70100 Kuopio
ma – to 8 – 18, pe 8 – 16
puh. 017 262 8890
info@punaturkki.fi
www.punaturkki.fi
Myös Facebookissa