Valikko Sulje

Matkasi varrella – koko perheen huippupaikka Kasurila

Toiminnanjohtaja Antti Argillanderille on kunnia-asia pitää Kasurila Huippukunnossa.

Lähikeskus Kasurilaan on helppo tulla, sillä bussilla pääset kätevästi suoraan rinteen juurelle sekä omalle autolle löytyy tilaa isolta pysäköintialueelta. Rinteet ovat aina huippukunnossa ja niiden turvallisuudesta pidetään huolta. Turvavälit hississä huomioidaan ja kahviossa noudatetaan STM:n antamia ohjeita.

Tekemistä kaiken ikäisille

Huippupaikat Kasurilasta löytyy seitsemän hyvin hoidettua laskettelurinnettä ja Half pipe. Lapsille on tarjolla mattohissi, suksikaruselli sekä Werneri-seikkailureitti, unohtamatta huikeaa pulkkamäkeä, jossa voi iloita, vaikka koko perheen voimin!
Kasurila on pintansa pitävä koko perheen laskettelukeskus, joka tarjoaa iloa ja elämyksiä ulkoista nauttivalle.

Kasurila – skischool taitoa tilanteisiin

Korona tilanteesta johtuen hiihtokeskus suosittelee perheen pienemmille lapsille hiihtokoulun yksityistunteja, jolloin turvavälien pitäminen on helpompaa. Opetuksessa pyritään välttämään lähikontaktia ja hyödyntämään apuvälineitä.
LumiWernereiden aloitustasoa ryhmissä on nostettu 6-vuoteen sekä pienennetty ryhmien kokoa. Näin opetuksessa voidaan edetä turvallisesti ja turvavälit huomioiden.
– Hiihtokoulun opettajamme ovat sitoutuneet huolehtimaan asiakkaidemme hyvinvoinnista. Tällä tavoin pyrimme takaamaan kaikille turvallisen ja miellyttävän oppimiskokemuksen, toiminnanjohtaja Antti Argillander kertoo.

Oikean kokoiset välineet vuokralle

– Laskettelun ja lautailun riemua pääsee harrastamaan myös vuokravälineillä. Vuokraamalla ei tarvitse sijoittaa rahaa kiinni arvokkaisiin välineisiin ja vuokravälineillä on myös helppoa kokeilla aivan jotain uutta lajia.
– Meiltä vuokraat nykyaikaiset ja kokoosi sopivat Fischerin ja Amandan laskettelu- sekä Burtonin lautailuvälineet, Argillander sanoo.

Ammattitaitoinen välineiden huoltopalvelu

Välinevuokraamon yhteydessä toimii myös ammattitaitoinen välineiden huoltopalvelu. Laskettelu- ja lautailuvälineiden lisäksi huoltopalvelulla on kokemusta myös murtomaa- sekä mäkisuksien huoltoon. Käytössä on kivihiomakone.

Kasurila – SkiShop

Jos varusteesi tarvitsevat päivitystä tai kotiin unohtui kypärä. Kasurila-SkiShopista löydät laskettelukypäriä, hanskoja, laseja, sauvoja ja huoltotarvikkeita. Merkkeinä löytyvät muun muassa Burton, Armada ja Smith Optics.
Kasurila on avoinna arkisin kello 20 saakka ja viikonloppuisin kello 18 saakka. Ajankohtaiset tiedot löydät kasurila.com -sivustolta.

Kasurilan Hiihtokeskus

Viitonen 1920, 71800 Siilinjärvi
info 017 461 6100
Katso aukioloajat netistä!
hiihtokeskus@kasurila.com
www.kasurila.com