Valikko Sulje

Ne paremmat pikkujoulut

Lasi kuohuvaa ja bileet käyntiin! 

Pikkujoulusesonki tulee joka vuosi kuin varkain. Kesän bileiden muistot ovat tuskin viilenneet, kun onkin jo aika suunnitella pikkujouluja. Kun pikkujoulut antaa ammattilaisten hoidettavaksi, niin kaveriporukan kuin yrityksen tai organisaationkin stressitaso pysyy matalana. Vararengasravintoloiden ravintoloissa löytyy valinnanvaraa niin miljöön kuin ohjelmankin puolesta.

Korona-ajan jälkeen ovat monet pikkujoulut odottaneet ikään kuin varastossa. Niinpä varauskalenterissa onkin liikettä enemmän kuin monen muun syyskuun aikana, Vararengasravintoloiden myynnistä vastaava Jenni Kulin kertoo.

– Ravintolamme löytyvät Kuopion ytimestä, parhailta paikoilta Kauppakadulta. Sopiva pikkujoulupaikka ohjelmineen löytyy joustavasti niin perinteiseen firmapikkujouluun kuin ihan vaikka oman kaveriporukan omiin pippaloihin. Herkulliset tarjoilut ja vauhdikkaat ohjelmat stand upista suosittuun gin&tonic -joogaan hoituvat samalla tilauksella. Homma on tehty mahdollisimman helpoksi, me ideoimme ja räätälöimme pikkujoulut juuri asiakkaan tyylisiksi, Kulin vinkkaa.

Ammattitaitoinen DJ nostaa tunnelman kattoon myös Bar Laskussa.

 

Hyvän fiiliksen kauppakatu

Kuopion Kauppakatu on kaupungin kuumin juhlaväylä, ja sen varrelta löytyy sopiva kohde kaikkiin juhliin. Kauppakadun länsipäässä, kauppahallin yhteydessä Suomen parhaaksi valitun kauppatorin laidalla sijaitsevan viihtyisän SalaCavalan upea sijainti ja puitteet luovat tunnelmalliset pikkujoulut erilaisille juhlijoille.

Bar Nousu puolestaan sopii mainiosti 20 – 300 hengen yksityisjuhliin. Nousussa pikkujouluihin on tarjolla hauskaa ohjelmaa, kuten esim. karaokeskabat, Nousun salatehtävä- tiimiyttämispeli, livemusiikkia, hiihtokisat, teemabileet ja tietenkin kaikki muu yhdessä asiakkaan kanssa ideoitu pikkujouluohjelma. Yhdistettynä Bar Laskuun, ravintolat tarjoavat yhdyskäytävän avulla tilat jopa 450 hengen kahden kerroksen bileisiin. Bar Lasku koostuu kahdesta puolesta, joista toinen on isompi discopuoli makeilla neonvaloilla ja toinen Kuopion parhaalla valikoimalla varustettu viinibaari. Miten olisi juhliisi donitsibuffa, drinkkikoulu, huoletonta sielunmaisemaa, proseccojooga tai Windows95man?

– Glorian kellari on sekin mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin 20-40 hengen ryhmille. Kellarin intiimi tunnelma takaa unohtumattomat juhlat niin yrityksille kuin kaveriporukoillekin ja ohjelmaa löytyy gin&tonic-joogasta salakapakka-teemaisiin pikkujouluihin, karaokea ja drinkkikoulua unohtamatta. Pikkujoulut onnistuvat siis avaimet käteen-periaatteella. Pikkujoulumenuja löytyy valmiiksi mietittyinä useita vaihtoehtoja. Sanalla sanoen, pikkujoulut on meillä paketoitu valmiiksi – muuta ei tarvita kuin rimpauttaa meikäläiselle ja kutsua vieraat, Jenni Kulin tiivistää lopuksi.

 

Karaoke sopii tottakai myös pikkujouluihin.

 

Vararengasravintolat

Myynti & markkinointi

jenni.kulin@vrr.fi
Jenni Kulin
puh. 040 025 1472
www.vrr.fi