Valikko Sulje

Niiralan Kulma palvelee ja työllistää

Henkilöstöpäällikkö Tiina Levänen ja HR-asiantuntija Pauliina Karhu seisovat nikulaisuuden arvojen takana.

Niiralan Kulma tarjoaa laadukasta ja kohtuuhintaista vuokra-asumista Kuopiossa ja lähialueilla. Nikukodeissa asuu yli 12 000 kuopiolaista. Kiinteistöjä hoidetaan, siivotaan ja isännöidään pääosin oman henkilöstön voimin. Myös Niiralan Kulman asiakaspalvelussa työskentelee oma henkilökunta.

Niiralan Kulma on Kuopion alueen suurin vuokrataloyhtiö, joka on ollut kiinteä osa Kuopion kaupunkikuvaa ja asumista yli 70 vuoden ajan. Noin 150 osaajasta koostuva oma henkilökunta huolehtii kiinteistöistä, rakennuttaa ja remontoi, palvelee asukkaat sekä hoitaa talouden ja hallinnon. Henkilöstöpäällikkö Tiina Levänen kertoo, että kyseessä on vuokrataloyhtiöille perin harvinainen palvelukokonaisuus.

– Asukkaat saavat kaikki asumiseen kuuluvat palvelut saman katon alta ja kiinteistöjä ylläpidetään ja korjataan omin voimin. Eri osastojen välinen yhteistyö pelaa sujuvasti, minkä asukkaatkin ovat kokeneet asumismukavuutta lisääväksi. Kaikki nikulaiset ovat yhtä lailla asiakaspalvelutehtävissä olipa tehtävänä sitten toimistotyöt tai kiinteistöjen huolto ja ylläpito.

Sinustako nikulainen?

Niiralan Kulmalla henkilöstöstä pidetään hyvää huolta. Henkilöstöetuuksiin kuuluvat muun muassa ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuineen, lounasetu sekä polkupyöräetu. Henkilökunnalle järjestetään myös yhteisiä tapahtumia. Lisäksi henkilöstöllä on laaja terveysturvavakuutus ja käytössä kattavat työterveyshuollon palvelut. Slogan ”Meillä olet kotona” pätee myös henkilökuntaan, joista moni asuu itsekin Niiralan Kulman asunnoissa.

Tiina Levänen muistuttaa nikulaisten porukkaan mahtuvan uusiakin osaajia. Mielenkiintoisista ja vaihtelevista kiinteistöalan tehtävistä kiinnostuneet pääsevät tutustumaan avoimiin työpaikkoihin Nikun urasivustolla rekry.niiralankulma.fi. Sivustolla voi jättää myös avoimen hakemuksen.

– Kenenkään ei tarvitse olla seppä saapuessaan, kaikkiin tehtäviin perehdytetään ensin kokeneemman henkilön työparina. Asenne ratkaisee! Kannattaa rohkeasti kysäistä meiltä mitä töitä olisi tarjolla, tilanne elää pitkin vuotta, ja erilaisille kausityöntekijöillekin on tarvetta.

Niiralan Kulma Oy

Hatsalankatu 37
70110 Kuopio
Vaihde 017 265 5300
www.niiralankulma.fi
rekry.niiralankulma.fi
Facebook, Instagram