Valikko Sulje

Pyöräilybuumissa ovipumppu laulaa

Tomi Inkeroinen sanoo, että nyt käyvät kaupaksi kaikki pyörät maasturista hybridiin ja citypyöristä sähköavusteisiin. Maastopyörien ja hybridien keskihinta on noin 1000 euroa, sähköavusteisen noin 2500 – 3000 euroa.

Pyöräilyn suosio on hurjassa kasvussa ja polkupyörät tekevät nyt kauppansa. Tämä näkyy myös Kuopiossa.

Meneillään on valtava pyöräilyinnostus, jota koronakriisi ja ilmastonmuutos ovat vain vauhdittaneet. Ihmiset haluavat liikkua turvallisesti ulkona ja tehdä työmatkat ympäristöystävällisesti.
– Kaikki pyörät ovat nyt kysyttyjä: Maasturit, hybridit, citypyörät ja sähköavusteiset. Jopa niin paljon, että on saatavuusongelmia. Toimitusajat ovat normaalia pidemmät, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä, jos aikoo saada kesäksi uuden pyörän, muistuttaa yrittäjä Tomi Inkeroinen.
Sisäliikuntapaikat ovat olleet kiinni, joten ihmiset tekevät kaikkea mitä ulkona vain voi. Polkupyöräilyn buumi on ollut Inkeroisen mukaan ennen näkemättömän kova.
Lisäksi sähköavusteisten pyörien menekkiä lisäävät työmatkapyöräilyn verotusratkaisut ja mahdollisuus käyttää auton romutuspalkkio e-pyörän hankintaan.

Turvavarusteet kuntoon

Puijon Pyöräpiste on täyden palvelun pyöräliike, josta saa myös kaikki pyöräilyyn tarvittavat varusteet. Inkeroinen muistuttaa, että pyörässä pitää olla pimeällä ajettaessa etu- ja takavalo. Kypärä on tietysti turvavaruste numero yksi.
Puijo Pyöräpiste on kaikkien pyöräilijöiden kauppa, josta löytyy pyörä niin arkiliikkujalle, lapsille kuin lajin harrastajille.
Kuopion ydinkeskustassa Savonkatu 22:ssa sijaitsevassa myymälässä voi käydä etsimässä ja koeajamassa sopivaa menopeliä. Keväällä aukeaa myös liikkeen uusi verkkokauppa.

Puijon Pyöräpiste

Savonkatu 22
70110 Kuopio
017 263 3273
ma – pe 10 – 17, la 10 – 14
info@puijonpyorapiste.fi
www.puijonpyorapiste.fi