Valikko Sulje

Rakennussiivous on taitolaji

Savon Siivouspalvelulla riittää resursseja kuroa tarvittaessa rakennustyömaan aikatauluja kiinni, siivouksen laadusta tinkimättä. Pohjola Rakennuksen Timo Penttinen (vas.) ja Joel Ruuskanen ovat tyytyväisiä yhteistyöhön Savon Siivouspalvelun ja Aila Kalskeen kanssa. Puijonlaakson kohdekin saatiin valmiiksi aikataulussa.

Savon Siivouspalvelun rakennussiivoukseen erikoistunut tehotiimi organisoi ja suorittaa rakennus- ja loppusiivoukset kokemuksella ja asiantuntevasti.

Rakennussiivous sujuu parhaiten silloin, kun siivoustyö suoritetaan oikea-aikaisesti rakennustyön edetessä. Tämä edellyttää hyvää ja tiivistä yhteistyötä rakentajan ja siivousurakoinnin välillä. Hyvin suunniteltu ja organisoitu siivoustyö ehkäisee turhaa työtä ja takaa parhaan lopputuloksen.
Siivous on rakennustyömaalla myös usein se osa-alue, joka joustaa aikataulullisesti.
– Rakennustyömaan aikataulut ovat tiukat. Osaava ja ammattitaitoinen rakennussiivous mahdollistaa sen, että työt pääsevät jatkumaan aikataulussa siivouksen laadusta tinkimättä, Aila Kalske muistuttaa.

Toimitusvarmaa urakointia

Pohjola Rakennuksella on kokemusta yhteistyöstä Savon Siivouspalvelun kanssa useista kohteista. Viimeisin niistä on Puijonlaaksoon helmikuun lopussa valmistunut uudiskohde. Työmaapäällikkö Timo Penttinen arvostaa Savon Siivouspalvelun toimitusvarmuutta.
– Aikaisempien kokemusten ja yhteistyön pohjalta on hyvä jatkaa yhteistyötä. Luottamusta löytyy. Kun edelliset kohteet ovat hoituneet hyvin, tietää, että työt onnistuvat jatkossakin.
Joustavuus on keskeinen osa toimivaa palvelua.
– Tilanteet työmaalla vaihtelevat, ja jos muut osat urakasta eivät pysy aikataulussa, on siivouksen pysyttävä mukana ja kurottava aikatauluja kiinni. Sovitusta luovutuspäivästä ei voida tinkiä. Savon Siivouspalvelulla onkin riittävästi resursseja ja työntekijöitä, ja kiireisessäkin tilanteessa siivoukset on saatu ajoissa valmiiksi, Penttinen kiittelee.

Loppusiivouksella viime silaus

Työmaamestari Joel Ruuskanen muistuttaa, että loppusiivous on keskeinen osa rakennuksen viimeistä silausta.
– Kun rakennus ja asunnot luovutetaan asukkaille, on huolellisesti tehty loppusiivous viimeinen toimenpide työmaalla ja näin keskeinen osa viimeistelyä ja mielikuvaa, jonka asukas saa asuntoon ensi kertaa astuessaan.
Hyvä työnjälki ja toimitusvarmuus ovat tekijöitä, joiden perusteella Ruuskanen ja Penttinen suosittelevat Savon Siivouspalvelua myös muille rakennuttajille.
– Meilläkin yhteistyö jatkuu, seuraavista kohteista on jo sovittu.

Savon Siivouspalvelu

Kaivotie 38, 70700 Kuopio
puh. 050 321 6563
yhteydentotot@siivouskuopio.fi
www.siivouskuopio.fi