Valikko Sulje

Rissaset kuljettaa ja kaivaa

Rissasten kalusto työskentelee myös suositun mökkipitäjän rantatonteilla. Joskus kaivuhommissa vesikin pärskyy näyttävästi.

Kuljetusliike Rissaset Oy on monipuolinen perheyritys, jonka palvelut tunnetaan Kuopion lähialueilla hyvin. Vehmersalmelaisten ajanmukainen kalusto, ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen henkilökunta ovat luoneet vankan pohjan tasaisesti kasvaneelle yritystoiminnalle.

Kuljetus- ja maanrakennusalan yritys Kuljetusliike Rissaset perustettiin Vehmersalmella vuonna 2008. Vuonna 2013 yhtiö sai nykyisen nimensä ja toiseksi omistajajäseneksi tuli Jonna Rissasen lisäksi hänen puolisonsa Teemu Rissanen. Toiminta laajeni maanrakennuspuolella ja myös kuljetuspalvelut monipuolistuivat. Niihin kuuluvat nyt myös muuttopalvelut sekä erilaiset jakelupalvelut kertaluontoisesti tai pidemmillä sopimuksilla. Teemu vastaa maanrakennusyksikön toiminnasta ja urakointia tehdään infra- ja viherrakentamisen alalla.
– Läpinäkyvä hinnoittelu ja tapamme tehdä urakat sovitulla tavalla ja aikataulun mukaisesti on ollut valttimme. Kalustoa olemme päivittäneet töiden mukaan, käytännössä asiakkaiden tarpeet ovat määrittänet kalustotarpeemme. Nyt voimme toimittaa kokonaispakettina kaiken tarvittavan laajemmissakin urakoissa rannasta tienvarteen ja myös yritysten tonteille.

Aina aikaa hymylle

Yritys sai alkunsa Jonna Rissasen elintarvikekuljetuksista päiväkodeille, kouluille ja muille laitoksille sekä yksityisasiakkaille.
– Sosiaalinen puoli on todella tärkeä, monelle iäkkäälle asiakkaalle ruokapalvelu saattaa olla tärkein ihmiskontakti. Ihmiset tulevat tutuiksi ja työ on paljon enemmän kuin pelkkää ruoan jakelua. Kuulumiset vaihdetaan aina ja samalla käy ilmi, kuinka asiakas pärjäilee. Aikataulut ovat tiukat ja niitä noudatetaan, mutta aina on aikaa hymylle ja muutamalle tuoreelle jutulle, Jonna kertoo.

Kuljetusliike Rissaset Oy:n henkilökunta harvinaisessa yhteiskuvassa. Ylärivissä Antti-Pekka Lipponen, Antti-Ville Asikainen, alhaalla Marko Lahtinen, Petri Ansamaa ja Jarmo Korhonen. Vasemmassa laidassa Teemu ja Jonna Rissanen.

Palautelaatikko kertoo

Rissaset Oy on vuosien varrella saanut runsaasti positiivista asiakaspalautetta. Mirja Hokkanen Vehmersalmelta kirjoittaa Rissasten ruokapalvelusta.
– Rissaset Oy:n ruokakuljetus on ollut erinomainen ratkaisu seitsemänkymppisten ruoka-asioihin korona-aikaan. Minulla on sopimus kaupungin ateriapalvelusta ja ruoka tulee Rissasen kyydillä. Kaikki ruokakuljettajat ovat todella mukavia ja ystävällisiä, kohteliaita, iloisia ja huumorintajuisia! Iso kiitos myös yrityksen toiselle omistajalle Jonna Rissaselle, samoista syistä. Iloinen ateriantuoja ehtii aina vaihtaa muutaman sanan kiireisen ruokarundin välissä.
Rami Rautanen Infraone Oy:stä toimi työnjohtajana PeeÄssän tilaamien kaupparakennusten työmailla Maaningalla ja Vehmersalmella viime vuonna.
– Aliurakoijan toimintamalli oli työmaata erittäin hyvin edistävää. Teemu Rissanen työskentelee hyvin, ympäristön ja olosuhteet huomioiden. Työnjälki viimeistelytöissä on aina ollut erittäin hyvä. Työt on tehty vastuullisesti, luotettavasti, itseohjautuvasti ja sovituista asioista kiinni pitäen.
Annikki Halonen uudisti piha-aluettaan piha-alueen ja parkkipaikan tasauksella ja viimeistelyllä sekä pienillä kivitöillä.
– Ammattitaitoinen kaivinkoneenkuljettaja hoiti tyylikkäästi ja rauhallisesti työn alusta loppuun, vaikka ”suunnittelija” seisoi vieressä melkein taukoamatta. Aikataulut piti sovitusti ja töitä jatkettiin tarvittaessa iltamyöhälle. Eri työvaiheiden työkalut olivat aina paikalla, eikä työ keskeytynyt niiden puuttuessa työmaalta. Työnjälki oli erittäin siisti ja onnistunut, joten seuraava projekti on jo varauskirjassa.

Rissaset Oy
Lossirannantie 46, 71310 Vehmersalmi
Jonna Rissanen 040 757 2591
Teemu Rissanen 040 179 0000
asiakaspalvelu@rissaset.fi
www.rissaset.fi