Valikko Sulje

Robottileikkuri on kesän suosikki

Kone ja Tarvike M. Leppäsen Husqvarna-spesialisti Harri Oksanen kehuu robottileikkurin käyttöä helpoksi tavaksi hoitaa pihanurmikko. Huollon tarve on vähäinen ja leikkuujälki erinomainen.

Omatoimiset robottileikkurit ovat tämän kesän ykköshitti pihanurmilla. Ohjelmoidut koneet tekevät nurmikon leikkaamisesta helppoa ja vaivatonta. Eipä ihme, että nurmikolla ahkeroivista koneista on tullut kuin perheenjäseniä lempinimiä myöten.
Kuopion seudulla Husqvarnan robottileikkureita myy Leväsentie 56:ssa palveleva Kone ja Tarvike M. Leppänen, josta apua löytyy myös asennukseen, huoltoon ja varaosiin. Leikkureihin löytyy myös rahoitusvaihtoehtoja.
Myyntipäällikkö Janna Leppänen korostaa, että robottileikkuri on huoleton, helppo ja nykyaikainen tapa hoitaa pihanurmikko.
– Robottileikkuri on väsymätön, käy latauspesässä nukkumassa, latautuu ja leikkaa nurmikon ohjelmoinnin mukaan vaikka joka päivä tai öisin.
Kun omistajalta säästyy aikaa pari tuntia viikossa johonkin muuhun, niin ei ihme, että robottileikkurien suosio vain kasvaa.

Pihanurmi pysyy lyhyenä

Yrityksen Husqvarna-spesialisti Harri Oksanen muistuttaa, että robottileikkuria käytettäessä pihanurmi pysyy koko ajan lyhyenä ja leikatun näköisenä. Robotti hoitelee itsenäisesti työt kesän aikana. Kun kone on keväällä asennettu, niin se voidaan laittaa syksyllä talviteloille.
– Robottileikkuria voi seurata tai sen menoa muuttaa kännykällä. GPS:n ansiosta löytää myös varastetun leikkurin.
Robottileikkurien hinnat vaihtelevat 1000 – 5000 euron välillä. Oikean leikkurin valintaan vaikuttavat pihan koko, monimuotoisuus ja GPS-seurannan tarve esimerkiksi kaupunkialueella tai kesämökeillä.

Kone ja tarvike
M. Leppänen Oy
Leväsentie 56, 70780 Kuopio
puh. 017 3631 469
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
kuopio@konejatarvike.com
www.konejatarvike.com