Valikko Sulje

Ryhdin kautta kohti hyvinvointia

Toiminnalliset harjoitukset tekevät hyvää koko kropalle ja vahvistavat monipuolisesti lihaksistoa, näyttää Hyvinvointikeskus Ryhdin yrittäjä Joona Liinamaa.

Taas on joulun pyhät ja uuden vuoden juhlat juhlittu. Moni murehtii lisäkilojen tai vähäisen liikunnan kanssa. Oma hyvinvointi on voinut jäädä taka-alalle ja kaamoskin painanut päälle. Elämään tarvittaisiin nyt ryhtiä.

Kuopiolaisessa Hyvinvointikeskus Ryhdissä ollaankin valmiina apuun, jos omat keinot eivät ryhtiliikkeeseen riitä.
Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on yrityksen toiminnan keskeinen kulmakivi. Tavoitteena on hyvinvoiva, tasapainoinen ja toimintakykyinen keho.
– Osa asiakkaista kaipaa muutosta, mutta ei osaa siihen tarttua. Meidän ammattilaiset tulevat silloin avuksi. Haluaisin herätellä ihmisiä itsestä huolehtimiseen. Nyt on aika lunastaa uudenvuoden lupaukset, muistuttaa Ryhdin yrittäjä Joona Liinamaa.
Hän toivoo, että ihmiset alkaisivat kunnioittamaan ja arvostamaan itseään sekä opettelisivat kuuntelemaan omaa kehoa rehellisesti.
– Jokaisen olisi hyvä mennä peilin eteen säännöllisesti ja kysyä itseltään, että miten sinä voit, mitä kuuluu

Toiminnallista treeniä

Ryhdissä hyvinvointia ei tavoitella verenmaku suussa tai suorituskeskeisesti isoja painoja kolistellen.
– Täällä opetellaan löytämään oma keho. Meidän vahvuus on toiminnallinen treeni, joka on hoitavaa ja kuntouttavaa.
Hyvinvointikeskus Ryhti on yksi kaupungin vanhimmista yksityisistä kuntosaleista. Uusi sali on sijainnut parisen vuotta Rypysuolla, Puijon ulkoilumaastojen kupeessa.
– Tämä on lähiösali, jossa mahtuu mukavasti treenaamaan ilman ruuhkia. Asiakkaina on kaikenikäisiä 10 – 90 ikävuoden välillä. Täällä saa henkilökohtaista ohjausta ja laiteopastusta, Joona toteaa.
Hän itse on koulutettu hieroja ja perinteinen jäsenkorjaaja. Yrityksen toimitusjohtaja on vaimo Hanna Liinamaa, joka työskentelee Joonan kanssa Vuorikadun hoitolassa.
Kuntokeskusvastaava Petri Toivanen on Joonan ohella myös urheiluseura One Moven karate-, kehonpaino- ja movement -valmentaja. Lisäksi konseptiin kuuluu Hannan paljasjalkakenkiin erikoistunut Natural Feeling -kauppa.

Hyvinvointikeskus Ryhti

Kuntosali
Rypysuontie 68
70280 Kuopio
Ovet avoinna kortilla klo 5 – 23,
päiväkortilla klo 5 – 15

Hoitola
Vuorikatu 34 B
70100 Kuopio
Hoitoajat ajanvarauksella
sop. mukaan
puh. 0400 517 766

Kuntosalivastaava
Petri Toivanen
puh. 045 783 35454
info@hyvinvointikeskusryhti.fi
www.hyvinvointikeskusryhti.fi