Valikko Sulje

Ryhti on lämminhenkinen lähisali

Petri Toivanen ja Joiada Doniego vastaavat yhdessä Hyvinvointikeskus Ryhdin toiminnasta.

Hyvinvointikeskus Ryhti Oy on toiminut jo vuodesta 1994. Sali on Kuopion vanhimpia, jos ei jopa vanhin yksityinen kuntosali.  Rypysuolta löytyy matalan kynnyksen sali kaikille liikkujille. Kuntokeskusvastaava Petri Toivanen kertoo salin muodostuneen sen käyttäjille aidoksi kotisaliksi, missä mahtuu treenaamaan eikä laitteisiin ole jonoja.

– Kuntosalillamme on käytössä monipuoliset välineet ja niiden käyttöön sekä treeniohjelmien tekoon löytyy asiantunteva ohjaus. Salin slogan kertoo selkeän tervetuloviestin asiakkailleen ” Tänne on heleppo tulla ja tiällä on heleppo olla”.

Sportskarate Kuopio / One Move Ry liikuttaa monipuolisesti

​Petri Toivaselle liikunta on elämäntapa. Vuonna 2019 hän perusti Kuopioon kamppailu- ja kehonpainoharjoitteluun keskittyvän One Move ry:n, jossa lajeina ovat Sportskarate (WKF) sekä Movement & Mobility.

– Seuratoiminta sopii hyvin salin pyörittämisen pariksi. Treenaamme ja kilpailemme aktiivisesti ja syksyllä on taas tarjolla kursseja nimenomaan lapsille ja nuorille. Ensi vuosi onkin varsinainen juhlavuosi, minulle tulee täyteen 40 vuotta karatea, edessä on treenipaikan muutto luolasta luolaan eli uuteen Neulamäen luolastoon ja Hyvinvointikeskus Ryhti täyttää 30 vuotta, Petri Toivanen kertoo.

 

Hyvinvointikeskus Ryhti Oy

Rypysuontie 68
70280 Kuopio
puh. 045 7833 5454
info@hyvinvointikeskusryhti.fi
www.hyvinvointikeskusryhti.fi

Sportskarate Kuopio / One Move ry

045 7873 2533
onemove.ry@gmail.com
www.onemove.fi