Valikko Sulje

Siisti porrashuone on taloyhtiön käyntikortti

Tanja Laitinen on työstään ylpeä erikoisosaaja. Asunto Oy Kuopion Lääninlääkärin edustavat yleiset tilat pysyvät siisteinä kolme kertaa viikossa tapahtuvan siivouksen myötä.

Kuopion Talokeskus ja sen henkilökunta ovat koulutettuja asumisen ammattilaisia. Kiinteistönhuolto, remonttipalvelut, LVIS-työt sekä isännöintipalvelut kuuluvat saman yrityksen palveluihin. Myös Talokeskuksen siistijät ovat oman alansa kokeneita ammattilaisia.

Taloyhtiössä porrashuoneen siisteys kertoo yhtiön viihtyisyydestä ja tasosta sekä luo turvallisuutta. Kerrostalossa porraskäytävät ovat kovassa käytössä, niinpä siivouksella on merkittävä rooli viihtyisyyden kannalta. Puhtaat ja hyvin hoidetut porraskäytävät ovat ilo silmälle.
-Taloyhtiön siivous pohjautuu asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin. Asukkaiden määrä, lapsiperheet, lemmikkieläimet ja onko taloyhtiössä esimerkiksi hiekka- tai asfalttipiha, nämä kaikki vaikuttavat. Kaikki taloyhtiöt ovat yksilöllisiä ja siivoustarpeet erilaiset. Siistit tilat vaikuttavat suoraan myös taloyhtiön arvostukseen ja haluttavuuteen niin myynti- kuin vuokramarkkinoillakin, Kuopion Talokeskuksen toimitusjohtaja Jari Bolodin kertoo.

Kokemusta ja ammattitaitoa

Talokeskuksen siistijät ovat oman alansa kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia. Kuudesta siivouskohteesta vastaava Tanja Laitinen on työskennellyt Talokeskuksen palveluksessa kolme ja puoli vuotta, mutta jo ennen sitä takana on pitkä työkokemus. Tanja kertoo viihtyvänsä työssään, jonka tulokset näkee joka päivä.
– Pidän myös työn itsenäisyydestä. Silti yksin ei tarvitse hommia tehdä, esimiesten ja työkaverien tuki on aina lähellä. Siivousalan ammattitaito yhdistettynä oikeisiin työtapoihin ja moderniin siivouskalustoon on tärkeää, mutta sijansa on myös ihmisten kohtaamisessa. Olemme asiakaspalvelutehtävässä, siinä missä muukin Talokeskuksen väki, Tanja naurahtaa.

Kuopion Talokeskus Oy

Maaherrankatu 15 – 19
70100 Kuopio
puh. 017 288 2500
Arkisin klo 8 – 16
asiakaspalvelu@kuopion-
talokeskus.fi
www.kuopiontalokeskus.fi