Valikko Sulje

Taas on vauvojen ja vaunujen aika

Jooa matkustaa iloisella ilmeellä kunnon turvaistuimessa.

Viime kesänä Carlsonin katutasoon Kuopion Kauppakadulle muuttanut Lastentarvike on ollut tyytyväinen uusiin tiloihin. Paikalle on helppo tulla, asiointi on vaivatonta ja esteetöntä myös lastenvaunujen kanssa. Tarjolla on myös parkkipaikkoja ilmaistunteineen.

Asiakasvirtaa on Lastentarvikkeella riittänyt mukavasti. Koronatilanne pysäytti ihmisten liikkumisen viime vuonna ja ihmiset siirtyivät verkko-ostoksiin.
Mutta myymälässä eletään taas kevättä. On vauvojen ja vaunujen aika.
Vaikka asiakkaat ovat osin palailleet kivijalkamyymälään, niin asiointia tehdään edelleen paljon chat-palvelun kautta ja puhelimitse.
– Ihmiset pyytävät meidän verkkosivujen kautta apua ja neuvoa. Lapsen kanssa ei korona-aikana haluta välttämättä tulla kaupunkiin ja myymälään, mutta verkkosivuilta voi tehdä kaupat turvallisesti. Meiltä saa palvelua avaimet käteen -periaatteella, muistuttaa Mira Kari.
Lastentarvikkeella asioidaan, kun tullaan raskaaksi, lapset ovat vielä vauvaikäisiä tai muutaman vuoden vanhoja. Raskaana oleville yritys antaa ilmaisen Babybox-tuotepaketin.
Mira Karilla on luottavainen olo yrityksen ja kaupankäynnin tulevaisuudesta. Hän toivoo, että korona helpottaa ja ihmiset uskaltautuvat taas kaupoille. Myös orastavaa vauvabuumia odotellaan.
– Keväisin syntyy aina paljon vauvoja. Tämän vuoden alussa vaunuja on tilattu ehkä enemmän kuin aiemmin.
Kari muistuttaa, että vauvaperheiden kannattaa olla ajoissa liikkeellä, sillä esimerkiksi vaunuissa toimitusajat ovat aika pitkät. Suosittua Emmaljungaakin on varauduttava odottamaan 3 – 6 viikkoa.

Hittinä Emmaljunga, uutena merkkinä Cybex

Lastentarvikkeessa kuunnellaan herkällä korvalla asiakasta. Tuotevalikoimaa päivitetään asiakkaiden toiveiden mukaan.
– Emmaljunga on edelleen hittimerkki myös Lastentarvikkeella. Se on kestomenestyjä, sillä vaunut sopivat Suomen pohjoisiin ja talvisiin olosuhteisiin. Bugaboota menee myös.
Vaunujen ja rattaiden ohella Lastentarvikkeen valikoimassa on erilaiset vaunuihin liittyvät tarvikkeet, hyttys- ja sadesuojat, turvaistuimet ja -kaukalot, syöttötuolit sekä raskauteen ja imetykseen liittyvät tuotteet.
– Uutena tuotemerkkinä meillä on Cybex, jonka turvaistuimia ja -kaukaloita meillä on. Myös rattaita on tulossa. Cybex on iso ja tunnettu tuotemerkki, jota on toivottu valikoimaan. Ja hyvin se on lähtenyt myyntiin, iloitsee Mira Kari.
Lastentarvikkeella odotetaankin kiireistä kevättä ja kesää. Heinäkuu on vilkkainta aikaa, kun ihmisillä on eniten aikaa käydä shoppailemassa.

Mira Karilla on edessään Emmaljunga NXT90 -rattaat, joita on helppo työntää niin mukulakivikadulla, hiekkatiellä kuin loskaisillakin kaduilla.

Lastentarvike

Kauppakatu 36, (Carlsonin katutaso)
ma – pe 10 – 19, la 10 – 16
puh. 017 263 2695
kuopio@lastentarvike.fi
www.lastentarvike.fi
www.facebook.com/lastentarvikekuopio