Valikko Sulje

Uusi Pyörävarikko Kuopiossa

Meille ovat tervetulleita niin aktiivipyöräilijät kuin aloittelijatkin, Jukka Salminen (vas.) ja Tommi Hoffrén kertovat.

Pyörävarikon monipuolinen pyörävalikoima tarvikkeineen ja varusteineen löytyy Tehdaskadulta. Sopiva pyörä ja tarvikkeet löytyvät niin aktiivipyöräilijöille kuin aloittelijoillekin.

Pyörävarikko on kaikkia pyöräilijöitä palveleva erikoisliike, joka toimii Kuopion lisäksi myös neljällä muulla paikkakunnalla. Monipuoliset valikoimat löytyvät myös kokonaan uusitusta verkkokaupasta.
– Verkkokaupan myötä pystymme tarjoamaan asiakkaille vielä laajemmat valikoimat kuin mitä yksittäisestä liikkeestä löytyy. Juuri monipuolisuus, paitsi pyörien myös tarvikkeiden ja varusteiden osalta, on tavaramerkkimme. Haluamme palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin ja pitkään. Palveluihimme kuuluvatkin myös huoltopalvelut ja verkkokaupastamme löytyy helppo varausjärjestelmä huollon varaukseen, Justus Malassu kertoo.
Pyörävarikon edustamia merkkejä ovat esimerkiksi Trek, Specialized, Kona ja Orbea.

Työsuhdepyörä on fiksu veto

Pyöräliikkeiden asiakaskunta on viimevuosina monipuolistunut. Siinä missä vielä jokin aika sitten pyörään panostivat ennen kaikkea asiaan perehtyneet alan harrastajat, nyt yhä useampi asiakas on hankkimassa pyörää vähemmällä tietopohjalla. Silloin henkilökunnan ammattitaidon merkitys korostuu.
– Yksi uusi tärkeä asiakasryhmä ovat työsuhdepyöräilijät. Työnantajan tarjoama työsuhdepyöräetu on fiksu tapa pitää työntekijöistä huolta. Siitä hyötyvät sekä työnantaja että työntekijä. Kerromme mielellämme eri vaihtoehdoista työsuhdepyöristä kiinnostuneille, Malassu muistuttaa.

Pyörävarikolla panostetaan asiakaspalveluun

– Olipa kyseessä alan harrastaja tai aloittelija, kaikki asiakkaat palvellaan mahdollisimman hyvin, pitkiä asiakassuhteita vaalien.
Yrityksen omistajat Justus Malassu, Juha Kallio ja Timo Kallio ostivat vuosi sitten Iikan Pyörävarikon liiketoiminnan Vantaalla, Jyväskylässä, Joensuussa ja Imatralla. Nyt yrittäjäkolmikko jatkaa toimintaa myös Kuopiossa tutulla Pyörävarikon toimipaikalla.

Pyörävarikko

Tehdaskatu 10, 70620 Kuopio
ma – pe 11 – 18, la 10 – 14
kuopio@pyoravarikko.fi
puh. 050 356 7312
www.pyoravarikko.fi