Valikko Sulje

Varastotilaa moneen tarpeeseen

Joonas Vartiainen esittelee, että varasto-ovet voidaan avata vaikka viime vuosituhannen mallia olevalla matkapuhelimella.

Olipa varastotilan tarve yllätys tai pitkäaikaisissa suunnitelmissa, Savon Varastovuokraus pystyy tarjoamaan nopeasti tarpeen mukaista siistiä ja turvallista varastotilaa niin yksityisille kuin yrityksille.

Pienvarasto on hyvä vaihtoehto säilytystilaksi esimerkiksi silloin, kun muutossa tarvitaan tilapäistä varastotilaa tai kun koti on tyhjennettävä putkiremontin vuoksi.
– Jotkut harrastukset, kuten esimerkiksi veneily ja purjelautailu, vaativat paljon vaikkapa talvisäilytystilaa varusteille, joten monet harrastajat vuokraavat tätä varten pitkäaikaista varastotilaa, Savon Varastovuokrauksen Joonas Vartiainen kertoo.

Helppoa varastointia

Tarjolla on erikokoisia tiloja erilaisiin tarpeisiin: Pienimmät ovat kaksi neliötä, isoimmat 20 neliömetriä. Varastojen korkeus on kolme metriä, joten pohjapinta-ala ei kerro kaikkea eli tilaa on käytössä jokaisessa varastossa varsin paljon.
– Kaikkiin tiloihin voi ajaa autolla sisälle asti. Varastoissa on nokka- ja pumppukärryt ja muut apuvälineet, joiden avulla painaviakin tavaroita on helppo varastoida.
Varaston saa nopeasti käyttöön ja vuokraajalle on tarjolla ilmainen kuomuperäkärry käyttöön kahden vuorokauden ajaksi. Myös pakettiauto on vuokrattavissa

Ovi aukeaa puhelimella

Varasto-ovien avaukset tehdään puhelimitse ja siinä riittää tavallinen matkapuhelin eli älypuhelinta ei tarvita. Varastotiloihin pääsee oven puhelinohjauksella joka päivä kello 5 – 23.
Kaikissa tiloissa on nauhoittava kameravalvonta ja hälytysjärjestelmä. Varastojen profiilipellistä tehdyt seinät suojaavat tavaroita myös katseilta.
Savon Varastovuokrauksella on lämmintä ja turvallista varastotilaa sekä tilapäiseen että pitempiaikaiseen käyttöön myös yrityksille.
Jatkossa varastojen vuokraus helpottuu entisestään, sillä varauksia voi tehdä myös nettipalvelun kautta.
Savon Varastovuokraus tarjoaa yhteistyökumppaneineen apua myös asiakkaidensa muuttoihin vaikka kuorma-autolla niin, että asiakas hoitaa itse lastauksen ja purkauksen. Myös muuttolaatikoita on vuokrattavissa.

Savon Varastovuokraus

Haapaniementie 17, 70620 Kuopio
puh. 0400 577 447
info@ savonvarastovuokraus.fi
www.savonvarastovuokraus.fi